Latime site: 800px 1024px Integrala

Machete,modelism,hobby

Prima pagina arrow Informatii site arrow Contributii la site arrow Publicare "Walkarounds"
Publicare "Walkarounds" Imprimare
Wednesday, 07 November 2007

Publicare poze la Walkarounds


Pentru a publica imagini in sectiunea "Walkarounds" a galeriei de imagini, este necesar sa urmati urmatorii pasi:
 1. Creati in galeria personala de imagini un nou album. Denumiti-l sugestiv, in concordanta cu subiectul fotografiilor. Albumul se creeaza alegand din caseta de selectie cea mai de jos (avand textul "actiuni album") actiunea "Adauga Album"
 2. Incarcati in albumul creat in pasul 1 imaginile apartinand respectivului album. Incarcarea imaginilor se poate face in mai multe moduri, in functie de posibilitatile dvs. Fie sunt incarcate una cate una (folosind campurile "Fisier" din pagina care apare la actiunea "Adauga Fotografii"), fie poate fi incarcata o arhiva ZIP continant fotografiile prin aceeasi metoda.
  Atentie: Daca se foloseste incarcarea unui fisier ZIP, acesta NU trebuie sa contina directoare/subdirectoare in interiorul sau. Pentru orice director/subdirector vor fi creeate subalbume.
  Atentie: Dimensiunea maxima a unui fisier ce poate fi incarcat este de 2MB
 3. Daca totul este in regula, trimiteti un mesaj PM catre admin / cartula / crios pentru a efectua mutarea albumului in locul sau final, in sectiunea Walkarounds. Specificati exact care album trebuie mutat.
  info: La mutarea albumelor, se va completa numele autorului pozelor in campul de descriere al albumului. Pozelor li se va schimba proprietarul in interiorul galeriei de la utilizatorul dvs. la admin. Astfel, nu veti mai avea drept sa modificati albumul si/sau pozele respective dupa mutarea in Walkarounds.

O metoda alternativa este de a trimite pozele atasate intr-un mesaj e-mail catre Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. . Dimensiunea maxima a unui e-mail trebuie sa fie sub 8MB. Daca pozele depasesc aceasta dimensiune, trimiteti mai multe mesaje de e-mail, astfel incat fiecare din ele sa fie sub 8MB. Numerotati mesajele de e-mail, si specificati cate au fost trimise pentru a putea verifica daca au fost primite toate pozele trimise. Restul operatiilor (creare album, incarcare poze, etc...) vor fi facute de catre un administrator. Aceasta metoda e doar pentru cazurile in care incarcarea de catre dvs. conform primei metode nu e posibila din varii motive.

Reguli privind adaugarea de poze la Galerie/Walkarounds


Pentru a inarca fotografii in sectiunea Walkarounds, e necesar sa fie respectate urmatoarele regului:
 • Fotografiile sa fie clare, avand minim 800 pixeli pe cea mai mare dimensiune.
 • Fotografiile sa va apartina dvs. sau sa aveti permisiunea posesorului pentru a le publica. Daca nu sunteti posesorul fotografiilor, autorul real sau sursa TREBUIE sa fie specificate explicit, peferabil impreuna cu datele de contact.
 • Fotografiile este de preferat sa fie originale, sau a unor obiecte nu foarte fotografiate. Nu au sens N albume cu exact acelasi avion expus la muzeul X, decat daca fotografiile au un nivel de detaliu mai mare.
Ultima actualizare ( Wednesday, 07 November 2007 )