Latime site: 800px 1024px Integrala

Machete,modelism,hobby

Prima pagina arrow Recenzii arrow Aviatie arrow BEGEMOT Mikoian MIG-21 stencil [72021]
BEGEMOT Mikoian MIG-21 stencil [72021] Imprimare
Scris de Iulian Macovei   
Monday, 12 January 2009

Decalul

O coala 160 x 225 mm tiparita in 4 culori (alb, negru, albastru si rosu) cu film transparent repartizat individual pe fiecare element grafic. Acuratetea reprezentarii textelor este ridicata, asa cum se poate observa in imaginea de detaliu.

21_05.jpg
Coala decal
21_06.jpg
Detalii decal

Instructiunile

4 pagini 270 x 380 mm tiparite alb-negru.
Primele 3 contin pozitionarea decalurilor pe avion. Fiecare versiune (F-13, PF, PFS, PFM, R, SM, MF, bis, U, UM) este reprezentata in patru vederi (profile stanga/ dreapta, vedere de sus / de jos) permitand identificarea facila a pozitiei tuturor textelor. Elementele grafice ce trebuiesc aplicate pe extrados, sunt oferite atat in culoarea neagra (albastra pentru primele versiuni ale MIG-ului 21) - specific pentru apratele in finitie aluminiu natur sau culoare "uni" dar si in culoarea alba - specific aparatelor cu extradosul vopsit in culori de camuflaj.

A patra pagina este dedicata grinzilor de acrosare, adaptoarelor, rezervoarelor suplimentare, containerelor de recunoastere si armamentului. Sunt prezentate decaluri tehnice pentru marea majoritate a armamentului acrosat pe MIG-21, atat aer-aer (inclusv "racheta de scoala" UZR-60) cat si aer-sol, alaturi de indicatiile de vopsire (coduri de culoare FS).

Decalul a fost achizitionat de la www.parcmodels.ro
Acelasi decal este disponibil si pentru scara 1/48

21_01.jpg
21_02.jpg
21_03.jpg
21_04.jpg

Pozele la dimensiunile lor originale se pot deschide fie facand click pe variantele lor reduse din interiorul articolului, fie vizitand galeria asociata acestui articol care se gaseste aici: BEGEMOT Mikoian MIG-21 stencil [72021]

Comentarii pentru " BEGEMOT Mikoian MIG-21 stencil [72021]"

Puteti comenta acest articol in cadrul forumului de discutii al acestui site. Pentru acest articol a fost creat un topic separat de discutii, tot ce trebuie sa faceti pentru a il deschide este sa urmati legatura de mai jos.

Click pentru a comenta articolul " BEGEMOT Mikoian MIG-21 stencil [72021]" pe forum (0 comentarii deja)

Pentru a putea posta mesaje in cadrul forumului este necesar sa fiti inregistrati. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici: Inregistrare cont

 
< Precedent   Urmator >