Latime site: 800px 1024px Integrala

Machete,modelism,hobby

Prima pagina arrow Recenzii arrow Aviatie arrow Classic Airframes Boulton Paul Defiant Mk. I/II 1/48
Classic Airframes Boulton Paul Defiant Mk. I/II 1/48 Imprimare
Scris de FlyBoy   
Saturday, 26 April 2008

Kitul este a doua realizare cu aceasta tema a binecunoscutei firme si singurul kit in 1/48 a acestei masinarii.

Piesele vin pe doua rame, injectate in plastic gri si permit realizarea atat variantei Mk I cat si Mk II, desi pe cutie apare numai Mk II - vanator de noapte. PE de alta parte gravajul este negativ, si desi avem de a face cu un fuselaj un pic mai gros, acest lucru se poate considera un avantaj.

Toate detaliile de cockpit, postul mitraliorului precum si baia trenului principal de aterizare vin turnate in rasina. Tot la acest capitol sunt detaliate tevile de mitraliera si farurile de atreizare din aripa. Cupolele sunt injectate corect si frumos in plastic transparent. Tot la capitolul detalii mai este inclusa o coala de PE pentru detalierea centurilor de siguranta si a componentelor radarului de noapte.

Kitul promite sa se transforme cu ceva munca intr-o macheta frumoasa. Cel mai interesant ar fi de reprodus unicul reprezentant al acestei specii ramas "in viata" care se afla in muzeul RAF Hendon din Londra.

Defiant.jpg
Boulton Paul Defiant - RAF Museum Hendon
DSC_3581.JPG DSC_3567.JPG DSC_3568.JPG
DSC_3569.JPG DSC_3570.JPG DSC_3572.JPG
DSC_3571.JPG DSC_3574.JPG DSC_3578.JPG
DSC_3575.JPG DSC_3579.JPG DSC_3573.JPG

 

Pozele la dimensiunile lor originale se potdeschide fie facand click pe variantele lor reduse din interiorularticolului, fie vizitand galeria asociata acestui articol care segaseste aici: Classic Airframes Boulton Paul Defiant Mk. I/II 1/48

Comentarii pentru "Classic Airframes Boulton Paul Defiant Mk. I/II 1/48"

Puteti comenta acest articol in cadrul forumului de discutii al acestui site. Pentru acest articol a fost creat un topic separat de discutii, tot ce trebuie sa faceti pentru a il deschide este sa urmati legatura de mai jos.

Click pentru a comenta articolul "Classic Airframes Boulton Paul Defiant Mk. I/II 1/48" pe forum (0 comentarii deja)

Pentru a putea posta mesaje in cadrul forumului este necesar sa fiti inregistrati. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici: Inregistrare cont

Ultima actualizare ( Friday, 24 October 2008 )
 
< Precedent   Urmator >