IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Fotografiile Membrului
Caracterizare

Optiuni
Optiuni
Motto personal
ButonEL nu are un motto personal..
Informatii Personale
ButonEL
Advanced Member
32 ani
Masculin
Bucuresti
Nascut Sep-11-1977
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 30-December 07
Vizualizari profil: 286*
A fost vazut pe: 7th April 2010 - 20:49
Timpul: 3 Sep 2010, 17:35
74 postari (0 postari pe zi)
Informatii de Contact
AIM Nu sunt informatii
Yahoo Nu sunt informatii
ICQ Nu sunt informatii
MSN Nu sunt informatii
Contact Confidential
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora

ButonEL

Members

Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
20 Feb 2008
Spuneti-mi va rog daca la schema din imaginea alaturata ce contine trei trasee la inaltimi diferite este suficienta o suprafata de 2 metri patrati in vederea construirii unei diorame. Am pus aceasta intrebare deoarece nu stiu care sunt razele minime si maxime pentru sina de cale ferata. sorry.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata

13 Feb 2008
Am din copilarie un model Zakspeed Mustang de la Matchbox scara 1:40 fabricat in 1983 iar cand eram copil mic si fara cap crazy.gif am cerut un dop de vopsea de la vecinul vopsitor auto de vis a vis si am vopsit Mustang-ul cum am stiut mai bine. wallbash.gif Acum fiind cu capul pe umeri (cred sau sper) fool.gif am hotarat sa reconditionez acest model.
Pentru inceput doresc sa detasez caroseria metalica de sasiul de plastic. Prinderea este facuta cu patru nituri (ca sa le zic asa) dar nu prea stiu cum sa procedez fara sa stric caroseria sau sasiu dar si dupa vopsire sa le pot monta fara probleme. Stie cineva sau a facut cineva o asemenea operatie incat sa ma poata indruma? Sa nu mai mentionez ca la prinderea dreapta fata e crapat sasiul. cray.gif
Pentru mai multe detalii am atasat cateva fotografii si ma puteti corecta daca nu este corecta denumirea de sasiu a partii de dedesubt a masinii.
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata

6 Feb 2008
La Multi Ani! Domnule LDH, fie ca toate visele tale sa devina realitate si mult succes in activitatea de modelism. drinks.gif

Cu respect,
ButonEL
21 Jan 2008
Sunt diferente de calitate, detalii sau design intre modelele de locomotive si vagoane care se vand facand parte din startset-uri si cele separat, la bucata?
7 Jan 2008
Am primit de curand un "trenulet" model Piko Junior (scara 1:87 iar sina 16,5 mm) din partea unei persoane care a decis ca nu mai are nevoie de el insa din pacate nu este functionabil. Modelul e destul de vechi iar pe site-ul celor de la Piko nu am gasit nici o informatie utila. Firele care se conecteaza de la comanda la sine sunt rupte iar o mare problema (zic eu blink.gif ) este ca nu stiu care este tensiunea de alimentare. sorry.gif Din pacate pe cutie nu am gasit nici o indicatie. Singurul indiciu este un cod 5/0549 si faptul ca scrie Made in GDR. La prima vedere nu se vede sa lipseasca ceva din cutie, nu sunt sigur daca a avut un sistem de alimentare de la priza sau pe baza de baterii. Daca are careva informatii despre acest model si le poate impartasi este bine venit. hi.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Ultimii vizitatori

27 Jan 2010 - 22:46

14 Jan 2010 - 13:24

4 Jan 2010 - 17:56

3 Jan 2010 - 16:07

11 Sep 2009 - 16:37

Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru ButonEL.

Prieteni
Nu are nici un prieten.
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 16:35