IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

> Carduri bancare, pt. cumparaturi in strainatate
Blue-Max
mesaj 25 May 2005, 11:23
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Members
Postari: 2278
Inregistrat pe: 6-December 04
De la: Lugoj
Membrul Nr.: 15

Deschid acest topic pt. informarea eventualilor interesati.
Se pot face cumparaturi din Romania in strainatate, fie on-line pe net sau de la diferiti dealeri, folosind ca si metoda de plata, carduri bancare de debit.

TAIFUN de la Bancpost.
Este un card de tip Mastercard, cu depozit in lei. Bancpost face conversia in modeda necesara tranzactiei si achita suma din contul posesorului de card. Tot ce trebuie avut grija este ca valoarea depozitului in lei, sa acopere valoarea tranzactionata.
L-am folosit cu succes de nenumarate ori, fie la cumparaturi on-line, fie la dealeri, carora le-am transmis informatiile de card prin fax. NU mi-a fost refuzat niciodata. L-am folosit in urmatoarele tari: USA, UK, Franta, Polonia, Cehia, Hong-Kong.

Mai nou, unii dealeri din Cehia ( hobbyshop.cz si modelimex ) nu accepta carduri Mastercard din afara EU :-x ci numai VISA.
Din aceasta cauza investighez acum, ce carduri VISA in lei, exista in Romania si pot fi folosite la tranzactii in afara tarii.

Atentie, cardul Visa Virtuon de la BCR e total inutil (verificat)
Cardul VISA Electron de Raiffeisen, s-ar putea sa fie valabil ?! - aveti informatii ??

Invit pe toti membrii forumului ce poseda informatii in acest domeniu, sa le posteze cat mai detaliat si clar aici.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Pagini V  < 1 2 3  
Start new topic
Rapsunsuri (40 - 41)
balki
mesaj 8 Nov 2007, 11:12
Trimis la #41

Advanced Member

Postari: 189
Inregistrat pe: 12-August 06
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 303

am card de debit de la BCR(card de salariu). Cardul este visa electron, e foarte important sa fie electron pt cumparaturi online (asa au zis cei de la banca) daca nu este electron nu se pot face cumparaturi online. Am cumparat cu el biletete de avion, am platit prin paypal diverse servicii, am achizitionat cd-uri, tricouri de afara.

--------------------

+Quote Post
Bill
mesaj 8 Nov 2007, 14:52
Trimis la #42

Advanced Member

Postari: 1297
Inregistrat pe: 6-December 04
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 17

CITAT(balki @ 8 Nov 2007, 11:12) *
am card de debit de la BCR(card de salariu). Cardul este visa electron, e foarte important sa fie electron pt cumparaturi online (asa au zis cei de la banca) daca nu este electron nu se pot face cumparaturi online. Am cumparat cu el biletete de avion, am platit prin paypal diverse servicii, am achizitionat cd-uri, tricouri de afara.

Salut,
Poate vorbeau de cardurile emise de BCR. Merg foarte bine si Mastercarduri sau Visa Clasic. Totul este sa ai precedentul cu fiecare card. Citeva exemple sunt chiar in acest topic si merg foarte bine de multi ani.
Eu mai demult cind am incercat cu un Visa Electron mergea la foarte putine situri unde trebuia sa fie explicit sigla Visa Electron la mijloace de plata. Probabil intre timp merg la mai multe, cele spuse de tine stau marturie.
Spor,
Bill

+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 29th July 2010 - 21:47