Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
|
Fotografiile Membrului
Caracterizare
Optiuni
Motto personal
Degrelle nu are un motto personal..
Informatii Personale
Degrelle
Advanced Member
34 ani
Sex Nespecificat
Bucuresti
Nascut Iul-12-1976
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 9-April 07
Vizualizari profil: 554*
A fost vazut pe: 29th July 2010 - 21:11
490 postari (0 postari pe zi)
Informatii de Contact
Nu sunt informatii
degrelle1976
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora
|
Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
3 Jan 2010
Pretul este de 65 lei. Cutia sigilata. As prefera din Bucuresti. Daca va intereseaza, folositi reply, pentru a-l putea oferi dupa principiul "primul venit, primul servit". Multumesc.
http://www.revell.ro/store/view.php?prod=1010138
1 Sep 2009
Dupa aproape un an de planificare, timp in care am cumparat kit-ul, accesorii si documentatie si dupa o perioada de proiecte fara legatura (directa) cu "marea", ma intorc la prima si cea mai mare pasiune a mea: navele, cu predilectie cuirasatele din cel de-al doilea razboi mondial. In consecinta, am decis ca cel mai potrivit proiect, subiectiv vorbind, nu putea fi decat Bismarck, noul kit al celor de la Revell, pe care as vrea sa-l duc la bun sfarsit intr-un mod interactiv, cu ajutorul sfaturilor si sugestiilor voastre. Dincolo de faptul ca Germania a proiectat si construit unele dintre cele mai frumoase nave de suprafata din WW2 (asta-i partea subiectiva), existenta pe piata a numeroase accesorii a cantarit, de asemenea, destul de mult. In paralel cu etapele propriu-zise ale constructiei voi prezenta si o scurta istorie a acestui faimos bastiment, accentuant detaliile mai putin cunoscute. E un proiect de anduranta, incerc sa ma inarmez cu rabdare si sper sa va placa.
Pentru inceput, cateva imagini cu kit-ul propriu-zis si accesoriile pe care am intentia sa le folosesc. In primul rand setul complet de la Eduard (setul de baza + railings and turrets+ german AA weapons+german naval figures 1/350), apoi setul de tunuri de la Sea Master Barrels ( 38 mm, 150 mm si AA de 10,5mm), un lant de ancora tot in scara si un set de decaluri. Mai am ceva achizitii pe care am sa le fac pe parcurs, de exemplu voi inlocui setul de tunuri AA, care sunt early, cu cele late, specifice pentru clasa Bismarck precum si o parte din decaluri, care conform masuratorilor mele sunt "out of scale" (mai mici) cu un set de la Begemont. Am sa folosesc acrilice (o combinatie de Vallejo si Tamiya), dar toate detaliile la timpul lor.
1 Sep 2009
Dupa doua seturi de figurine la 1:35 si o rasina la 1:16, mi-am luat inima in dinti si am incercat si ceva de metal, de la Pegaso, la 1:24 (75 mm). O figurina superba, dar destul de greu de "manevrat", fiind si foarte grea, ceea ce ma face sa cred ca 54 mm e o scara mai adecvata pentru figurinele din metal. Doar o parere. Vopsirea a fost facuta 95% cu acrilice, restul email; umblele, uleiuri; drybrush, emailuri. Am vrut initial sa incerc pentru mantie sa pictez un model, ceva, dar am renuntat. Nu am nici teoria, nici practica necesara si imi era frica sa nu-mi ruinez munca. Mai sunt mici detalii de facut, ceva de vopsit la suport, inclusiv sa-i gasesc o baza adecvata.
Cateva cuvinte despre personaj. Jean-Francois Nau, zis L`Olonnois, originar din Sables-d`Ollone (de unde si porecla), Bas Poitou. Nascut in 1630, plecat in Indiile Occidentale, unde a devenit unul dintre cei mai faimosi bucanieri (nu intru in detalii...pirati din regiunea Caraibelor). Renumit pentru cruzimea sa, a murit in 1671, capturat de bastinatii de pe insula Baru. O poveste fascinanta, sunt pasionat de perioada romantica a pirateriei (secolele XVII-XVIII). Oricum, sculptura de fata pare sa reprezinte un gentilom de pe strazile Parisului, nu un pirat din portul Basse-Terre de pe insula Tortuga, cu toate astea ma declar incantat. N-am decat un amarat de aparat si zero experienta foto...Sper sa va placa. Pentru prima figurina de gen, sunt relativ multumit.
27 Aug 2009
Indraznesc sa va cer ajutorul intr-o problema legata de utilizarea soft-ului Java. Am incercat sa fac o comanda online si imi apare o eroare, desi am downloadat ultimul Java...Recunosc ca nu ma pricep, sunt in ceata, fiind un simplu utilizator, ceea ce nu e o senzatie prea placuta... Ceva sfaturi?
30 Jun 2009
Scuze ca deschid un nou topic, dar poate ma puteti ajuta. Daca cineva stie unde pot gasi asa ceva http://www.garrettwade.com/product.asp?pn=...hcd2=1240551938 v-as ramane recunoscator.
|
Ultimii vizitatori
Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru Degrelle.
|
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 21:42 |