Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
|
Fotografiile Membrului
Caracterizare
Optiuni
Motto personal
Când zbori, fă-o cu aripile deschise!
Informatii Personale
Liviumaff
Advanced Member
40 ani
Masculin
Bacau
Nascut Nov-10-1969
Hobby-uri
istorie, aviatie militara, modelism
Statistici
Inregistrat pe: 8-December 09
Vizualizari profil: 178*
A fost vazut pe: 29th July 2010 - 15:59
Timpul: 29 Jul 2010, 22:41
87 postari (0 postari pe zi)
Informatii de Contact
Nu sunt informatii
liviumaff@yahoo.com
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora
|
Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
27 Jun 2010
Sambata 3 iulie Baza Aeriana 95 Bacau organizeaza Actiunea "Porti deschise" in cadrul careia va fi si un miting aerian unde vor evolua MiG-21 Lancer, IAR-330 Puma, C-27J Spartan, IAR-99 Soim, Extra 300, Yak-52 si avioane ultrausoare(probabil Festival de la Aerostar pe langa altele). Datele exacte le gasiti in afisul de mai jos.
14 Apr 2010
Aici gasiti ceva informatii despre istoria romanilor si nu numai, culese din mai multe surse. Interesante pozele cu armata sovietica in Romania, Recomand poza cu tancurile rusesti oprite pentru "realimentare" in fata la "La Petrus".
17 Mar 2010
17 Feb 2010
Am ales acest avion pentru usurinta schemei de vopsire(putin cam monotona) si pentru ca aveam nevoie de ceva simplu pentru a-mi "face mana" dupa o luuunga perioada de inactivitate. Una peste alta, e un avion care mie mi-a placut si mi l-am dorit mai ales dupa ce, copil fiind, am vazut filmul "Tora!Tora!Tora!".
"White 160" a fost unul dintre cele 2 P-40 detasate pe aerodromul Haleiwa cu putin timp inainte de declansarea razboiului in Pacific. Cu acest avion, 2-nd Lt. George S. Welch a inregistrat 4 victorii aeriene in timpul atacului aviatiei japoneze asupra bazelor militare SUA de la Pearl Harbor. Welch a incheiat razboiul cu 16 victorii aeriene confirmate si a continuat cariera ca pilot de teste la Edwards AFB. Sunt informatii cum ca Welch ar fi "spart" zidul sonic cu o saptamana inaintea lui Chuck Yaeger, pilotand prototipul XP-86 Sabre. Welch a murit in 12 oct. 1954 prabusindu-se cu prototipul YF-100A Super Sabre. Kitul Hobby Boss este unul fara mari pretentii, dar cu un raport calitate/pret destul de bun. Am inchis ochii(greu) la faptul ca-i lipsesc bordul si carenajele de la trenul de aterizare principal, gandindu-ma ca e doar o "schita" modelistica pe care pot sa ma antrenez fara sa ma doara la buzunar. Fiind un kit din gama "easy assembly", a fost o joaca(si apoi un chin, unul mic de tot) sa-l montez, astfel ca am trecut repede la vopsire. Am folosit culori acrilice Agama aplicate cu pensula fiindca nu-mi permit inca un aerograf. Culorile s-au comportat f. bine cu un mic impediment: la diluarea cu apa distilata, cand le scuturam sa se omogenizeze, apareau bule de aer care erau cam agasante fiindca dispareau foarte greu. Si cam atat, pentru ca m-am blocat la decaluri. Am cautat decaluri USAAF din perioada 1940-1942 si n-am gasit ceva sa-mi convina, asa ca, daca e cineva binevoitor si n-are ce face cu decalurile care s-ar potrivi, as fi foarte recunoscator. Ofer la schimb coala de decaluri cu inmatriculare AVG "Flying Tigers" si RAF. Va prezint poze cu silueta ce vreau s-o fac si cu macheta. Pun si coala de decaluri, dac e cineva interesat.
7 Feb 2010
As vrea sa fac cadou unui prieten o macheta T-34/85 inmatriculat cu insemnele Regimentului de tancuri de la Roman, anii 1988-1990, unde si-a facut stagiul militar, dar n-am gasit nicio fotografie sau descriere. Ma poate ajuta cineva?
|
Ultimii vizitatori
Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru Liviumaff.
|
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 21:41 |