Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
9 Oct 2009, 08:32
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2841 Age: 41 Inregistrat pe: 21-February 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 68 |
Am urmarit topicul asta cu incantare si fara sa ma bag caci sunt analfabet in materie de Sherman.
Cu constructia, corectiile si adaosurile ai facut o treaba mareata. Vopsirea este ok dar imi face impresia ca ai folosit pensula. Este putin cam lucioasa vopseaua imi face impresia. Insa nu e nimic de nerezolvat zic eu cu un lac mat bine aplicat si putin weathering. Oricum, poti participa cu el la Braillescale competition. Felicitari pentru munca depusa si seriozitatea cu care te-ai aplecat asupra subiectului. Imi face placere sa mai vad pe cineva lucrand asa - asezat. |
|
|
|
9 Oct 2009, 08:47
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Postari: 1329 Age: N/A Inregistrat pe: 30-November 04 Membrul Nr.: 7 |
Frumos. Eu zic sa profiti de aspectul lucios ca sa-i pui decalurile. Apoi e momentul unor spalari (daca vrei sa le faci). Abia apoi sa-l matuiesti. Spor la treaba
|
|
|
|
9 Oct 2009, 11:06
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 735 Age: 38 Inregistrat pe: 9-May 05 De la: Deva Membrul Nr.: 88 |
Eu zic ca te-ai grabit...dar se poate remedia.
Pune-i decalurile,mitraliera,vopseste-i galetii si trage-i niste spalaturi...la cat te-ai "luptat" cu el,ar fi pacat sa ramana asa. Cu ce vopsea l-ai vopsit? |
|
|
|
9 Oct 2009, 13:25
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 61 Age: 33 Inregistrat pe: 31-May 09 De la: Sibiu Membrul Nr.: 2139 |
Multumesc pentru aprecieri.
Vopsirea nu e nici pe departe gata. Asta este prima mana; urmeaza lac lucios, decaluri, spalari, lac mat si alte tratamente daca e cazul. Trenul de rulare e neatins, acoperit de olive drab. In niciun caz n-o sa ramana asa. Am folosit Tamiya spray, iar petele de camuflaj sint facute din pensula. Este doar o poza "de parcurs". Acest mesaj a fost editat de florinjenica: 9 Oct 2009, 13:30 |
|
|
|
9 Oct 2009, 13:30
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1315 Age: N/A Inregistrat pe: 2-August 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 113 |
Desi este PRIMUL tau Sherman, as zice ca-i totusi... CU SIGURANTA cel mai bun in braillescale, din cele postate pana acum in acest forum ! Sigur ca se putea si mai bine sau mai mult... si sigur ca mai ai de lucru la patinare... dar, tot sigur sunt, ca rezultatul final va fi pe masura muncii investite in acest proiect. La AL DOILEA proiect shermanist... vei juca deja, la alt nivel... -------------------- Ursus Arctos Horribilis |
|
|
|
9 Oct 2009, 15:37
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 589 Age: 21 Inregistrat pe: 9-March 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 458 |
Felicitari pana acum! O mica observatie: daca ii dai cu lac lucios, nu te astepta sa iti iasa mat dupa ce aplici lacul mat, ci satinat. Poate dupa mai multe straturi. Mie asa mi s-a intamplat de cele mai multe ori. Nu stiu altii ce lacuri folosesc si ce parere au, dar ia in considerare aspectul asta.
Daca nu ma insel produsele pe baza de benzina pot matui o vopsea, dar nu stiu in ce masura si care produse anume. Lacul acela mat iti va estompa din detalii avand, pe langa agentul de matuire, si acel strat de baza (daca il vei aplica la pensula) -------------------- Save water
Drink beer ![]() |
|
|
|
9 Oct 2009, 15:50
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 735 Age: 38 Inregistrat pe: 9-May 05 De la: Deva Membrul Nr.: 88 |
Uite unul din castigatorii Braille Scale Competition,poate te inspira...
http://www.braillescalecomp.com/showgaller...414d0d61d2d961d |
|
|
|
15 Oct 2009, 17:39
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 61 Age: 33 Inregistrat pe: 31-May 09 De la: Sibiu Membrul Nr.: 2139 |
|
|
|
|
15 Oct 2009, 19:47
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Postari: 1329 Age: N/A Inregistrat pe: 30-November 04 Membrul Nr.: 7 |
Foarte frumos, chiar daca fotografiile nu prea te-ajuta. Felicitari!
|
|
|
|
15 Oct 2009, 22:41
Trimis la
|
|
Se pare ca mai vii de-acasa
Un mare bravos fratioare!!! |
|
|
|
16 Oct 2009, 07:34
Trimis la
|
|
multumesc
|
|
|
|
16 Oct 2009, 15:51
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 490 Age: 34 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 483 |
E primul tau Sherman? Pai daca primul ti-a iesit asa...ce farmec mai are...
Glumesc, evident. O lucrare de exceptie. La mai multe! |
|
|
|
16 Oct 2009, 17:25
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 80 Age: 15 Inregistrat pe: 1-April 09 De la: Cluj-Napoca Membrul Nr.: 2068 |
Imi place la nebunie
Felicitari!!! |
|
|
|
17 Oct 2009, 06:08
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1315 Age: N/A Inregistrat pe: 2-August 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 113 |
Florin, asa cum ti-am tot zis de-alungul acestui topic, sunt foarte impresionat de modul in care ai abordat acest proiect. Pe langa talentul tau evident, asta spune multe ( daca mi-e permis sa-mi dau cu presupusu' ) despre tine, ca om... As zice ca mi-ar face mare placere, sa te cunosc personal ! Io te-as ruga... sa-ti sistematizezi si completezi materialul din acest topic si, sa faci efortul de a scrie un articol pentru comunitatea noastra virtuala. Articol completat de fotografii mai cu har realizate... pentru ca, am vazut ca si poti si ai si cu ce. Caci, pana la urma, valoarea unui sit de modelism este data de cantitatea si calitatea articolelor publicate in el ! Iar in ultimul timp, asta s-a intamplat mai rar pe la noi... fiind si io unul dintre nesimtitii care au contribuit la aceasta trista stare... Acum, trebe sa accepti si cateva carcoteli din partea mea, despre niste mici chestii, corectabile inca : - Si periscoapele trapelor din fata trebe sa aiba protectii. - Ai montat trapele cupolei comandatului invers. Cand montantul pentru "Ma'Deuce" este in spate, jumatatea cu periscop trebe sa fie in dreapta. - Acest model "tarziu" de M4A1(75) avea OBLIGATORIU la fund, cupla de remorcare. Stiu ca instructiunile kitului nu-ti indica asta, dar gasesti cele doua piese printre cele marcate ca si "in plus". - Consider ca ultima ta mana de "drybrush" este un pic cam aspra, in sensul contrastului. Desi este o metoda "invechita", io o consider inca supervalida, daca tehnica respectiva este aplcata in mai multe straturi cu mici variatii de tonalitate intre ele. Asa, "urmele" pensulei uscate nu vor mai fi evidente, datorita degradeului obtinut. - Mai gaseste, te rog, niste bulendre/bagaje... si mascheaza lipsa busonului blindat, uitat de matriterii chinezi... Acestea fiind zise... si in speranta ca vei recidiva pe inepuizabil de divresa cale shermanista, io salut cu multa bucurie locul fruntas pe care ti l-ai castigat, in costeliva si fantomatica noastra comunitate braillista... -------------------- Ursus Arctos Horribilis |
|
|
|
17 Oct 2009, 09:05
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 603 Age: 33 Inregistrat pe: 21-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1749 |
Felicitari pentru ingrijita realizare.
- Consider ca ultima ta mana de "drybrush" este un pic cam aspra, in sensul contrastului. Asta am observat si eu - cu atat mai mult cu cat 72'u se preteaza mai greu la aceasta tehnica. -------------------- Daca e sa fii, atunci cauta sa fii cat mai bun!
|
|
|
|
17 Oct 2009, 12:31
Trimis la
|
|
- Ai montat trapele cupolei comandatului invers. Cand montantul pentru "Ma'Deuce" este in spate, jumatatea cu periscop trebe sa fie in dreapta. Te rog sa scuzi si sa ignori stupizenia de mai sus. A fost comisa prea in zori, la o cafea incomplet bauta. Ai montat CORECT trapa. Daca ai sa te uiti cu atentie la fotografia de epoca, ai sa observi ca si pe "portbagajul" improvizat in spatele turelei exista un "speed number" D-32. Stiu ca in decalurile oferite de kit sunt doar doua, dar, daca-mi dai in PM adresa ta postala, am sa-ti trimit io inca unul suplimentar din coala mea. Acest mesaj a fost editat de DRAGOS: 17 Oct 2009, 13:28 -------------------- Ursus Arctos Horribilis |
|
|
|
18 Oct 2009, 08:17
Trimis la
|
|
Dragos, propunerea ta e mai mult decat generoasa.
Iti multumesc! Cat despre sugestia de a scrie un articol despre micutul Derby (a carui paternitate poti sa o revendici si tu, oricand) ma simt foarte onorat. O sa incerc, desigur. Multumesc tuturor pentru observatii si cuvintele calde. Acest mesaj a fost editat de florinjenica: 18 Oct 2009, 08:35 |
|
|
|
29 Nov 2009, 15:07
Trimis la
|
|
|
|
|
|
30 Nov 2009, 14:00
Trimis la
|
|
- Si periscoapele trapelor din fata trebe sa aiba protectii. - Mai gaseste, te rog, niste bulendre/bagaje... si mascheaza lipsa busonului blindat, uitat de matriterii chinezi... Ma bucur ca am avut cu ce sa te ajut... si sa aduc si eu o mica contributie, la acest minunat proiect braillist. Te rog, de dragul obsesiilor mele, rezolva si cele doua chestii de mai sus. Lipsa busonului blindat din stanga/spate, este de-adreptul nefericita... Felicitari, inca odata ! Acest mesaj a fost editat de DRAGOS: 30 Nov 2009, 14:01 -------------------- Ursus Arctos Horribilis |
|
|
|
30 Nov 2009, 15:40
Trimis la
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Topice similare
| Titlul Topicului | Raspunsuri | Deschise de: | Vizualizari | Ultima Postare | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
12 | dani | 436 | 22nd July 2010 - 23:34 Ultima postare de: AdiP |
|||
![]() |
1 | soricelul | 122 | 19th June 2010 - 11:02 Ultima postare de: soricelul |
|||
![]() |
22 | dani | 994 | 4th June 2010 - 21:21 Ultima postare de: Cata |
|||
![]() |
4 | dani | 188 | 4th June 2010 - 21:11 Ultima postare de: Longinus |