Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
10 Dec 2009, 13:54
Trimis la
|
|||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 61 Age: 33 Inregistrat pe: 31-May 09 De la: Sibiu Membrul Nr.: 2139 |
Salut prieteni,
Va prezint ultimul meu proiect, Panzer IV F1 de la Dragon, scara 1:72. Kitul este acelasi cu cel prezentat de Cata in acest GB, asa ca nu mai insist. Totusi, trebuie sa spun si eu ca este extraordinar si il recomand tuturor iubitorilor braille scale (si nu numai). Pentru ca imi doream demult o inmatriculare africana, am ales Sidi Rezegh, Libia. M-am gandit sa-l pun intr-o diorama simpla, incropita din materiale domestice. Fiind la prima tentativa, sper sa-mi iasa. |
||
|
|
|||
![]() |
24 Dec 2009, 21:49
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 187 Age: 35 Inregistrat pe: 1-April 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2071 |
Eu am un Pz IV F1/F2 de la Italeri la 1/35, daca reusesc sa-l fac sa arate macar 50% ca asta, ma auto-proclam "maestru modelist" - desigur, doar in fata colegilor de birou :)))
Felicitari autorului si bafta tuturor! Plus sarbatori fericite si un 2010 numai cu bine! PS: si eu sunt un fan al DAK! Acest mesaj a fost editat de Cyborg: 24 Dec 2009, 21:59 -------------------- The shroud of the Dark Side has fallen. Begun, this Clone War has.
(Jedi Master Yoda) |
|
|
|
24 Dec 2009, 21:57
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 112 Age: 19 Inregistrat pe: 12-October 08 De la: Cernavoda Membrul Nr.: 1735 |
Vorba lui Cyborg, dar acum nu ma refer la panzere...bine, si la Panzerul luat de la el:)), daca am sa ajung sa fac Panzerul sau T34-ul la care lucrez inca, ma auto-proclam Master Yoda/Yogurth sau chiar Darth Model Vader:)) Un pic de amuzament nu strica, bine, nu mie:D Frumos lucrat, Respect You !
-------------------- "Era un rus, tancul îl făcu terci, tancurile nu iau prizonieri."
|
|
|
|
2 Feb 2010, 21:14
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 61 Age: 33 Inregistrat pe: 31-May 09 De la: Sibiu Membrul Nr.: 2139 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 22:05 |