Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
22 Oct 2007, 11:14
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 606 Age: 42 Inregistrat pe: 13-December 04 De la: Timisoara Membrul Nr.: 31 |
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:18
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 606 Age: 42 Inregistrat pe: 13-December 04 De la: Timisoara Membrul Nr.: 31 |
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:18
Trimis la
|
|
|
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:19
Trimis la
|
|
|
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:20
Trimis la
|
|
|
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:21
Trimis la
|
|
|
Blazonul de pe umar este pictat freehand...
Asa cum spunea si Dani... stau bine la mansarda. Acest mesaj a fost editat de curec_christian: 22 Oct 2007, 11:22 -------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:24
Trimis la
|
|
|
-------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 11:26
Trimis la
|
|
|
Blazonul reprezinta o acvila imperiala (Bicefala) stilizata.
Pentru foto am folosit doua blitz-uri o blenda reflectorizanta si o lanterna cu led-uri... Christian PS - probabil ca maine apare articolul. Intre timp as fi bucuros dac mi-ati impartasi gindurile voastre. -------------------- |
|
|
|
22 Oct 2007, 13:38
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2841 Age: 41 Inregistrat pe: 21-February 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 68 |
Avand in vedere numarul de detalii si scara impresionanta....Cum ti-ai dat seama ca l-ai terminat ?
Daca incapea toata tigareta in imagine te intrebam unde-s ghimpii de la sarma. Din ce am citit.....Nu stiu daca as putea sa ma acomodez cu lectura la recomandarea cuiva. In general trebuie sa o descopar singur si sa o iau incet. Am stat cu carti bune si interesante in casa mult timp pana sa-mi vina cheful sa le citesc. Presupun ca sunt capos. Ti-a iesit excelent figurina si se integreaza bine pe postamentul putin abstract. Ma gandesc insa cum o sa o pui in valoare la dimensiunea aia. La expozitie ti-ar trebui o lupa de tricotat ca sa nu lase bizonu grasime pe geam |
|
|
|
23 Oct 2007, 08:48
Trimis la
|
|
|
Salut,
Wurger - Ala nu este sirma cu ghimpi ci este o sirma cu o lama extrem de taioasa Stii cum e fiecare trebuie sa descopere singur... sau mai bine zis in felul lui... Aia cu lupa de tricotat o sa o tin minte. Alexandru - cred ca postarea ta s-a pierdut la mutare... Multumesc pentru aprecieri. Christian Avand in vedere numarul de detalii si scara impresionanta....Cum ti-ai dat seama ca l-ai terminat ? Daca incapea toata tigareta in imagine te intrebam unde-s ghimpii de la sarma. Din ce am citit.....Nu stiu daca as putea sa ma acomodez cu lectura la recomandarea cuiva. In general trebuie sa o descopar singur si sa o iau incet. Am stat cu carti bune si interesante in casa mult timp pana sa-mi vina cheful sa le citesc. Presupun ca sunt capos. Ti-a iesit excelent figurina si se integreaza bine pe postamentul putin abstract. Ma gandesc insa cum o sa o pui in valoare la dimensiunea aia. La expozitie ti-ar trebui o lupa de tricotat ca sa nu lase bizonu grasime pe geam -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 21:42 |