IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Fotografiile Membrului
Caracterizare

Optiuni
Optiuni
Motto personal
Romulus nu are un motto personal..
Informatii Personale
Romulus
Advanced Member
37 ani
Masculin
Bucuresti
Nascut Apr-26-1973
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 1-February 09
Vizualizari profil: 538*
A fost vazut pe: 29th July 2010 - 08:39
Timpul: 3 Sep 2010, 17:28
501 postari (1 postari pe zi)
Informatii de Contact
AIM Nu sunt informatii
Yahoo Nu sunt informatii
ICQ Nu sunt informatii
MSN Nu sunt informatii
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora

Romulus

Members

Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
25 Jul 2010
Cum a venit vremea buna de zbor, am pus machetele deoparte si mi-am dedicat timpul unui sport conex... Anii anteriori am zburat cu fundul de sol, RC, acum am decis sa fac un pas mai mare si sa zbor cu fundul pe sus...

http://www.youtube.com/watch?v=S1ZFLf9Ail0 (HD)

2 Mar 2010
Se dau... Suprafata lacuita frumos, decaluri Tamiya, solutie de pozitionare Mr. Mark Setter si solutie de inmuiere Mr. Mark Softner...

Am aplicat solutia de pozitionare, decalul in pozitia corecta si am eliminat usor solutia si aerul de sub el cu un betigas cu bumbac. Apoi am dat cu solutie de inmuiere din abundenta si l-am lasat. Totul parea ca la carte, s-a incretit, dar dupa o vreme au aparut problemele...

In anumite parti, decalul a disparut cu fisuri albe in el...

Rezultatul in imagine... Ce a mers prost?

Imagine Atasata

Mai mult... Cum dau jos acum decalul? Din fericire, am rondele RAF separat si pot reface, dar nu stiu care e cea mai non-destructiva metoda pentru a da jos decalul lasand vopseaua intacta.

21 Feb 2010
Construiesc flapsuri Eduard din PE, pentru un TBM-1C Accurate Miniatures. Pana acum, rezultatele sunt multumitoare. Am lipit cu CA acolo unde a fost nevoie de o lipitura ceva mai dura si ceva Gator Glue pe suprafetele mai mari, dar sunt foarte multe elemente de structura FOARTE mici care ar trebui lipite/fixate cumva... CA, cred ca nu e o optiune din prisma eventualelor mici manjituri si eventualelor inecari a detaliilor.

Practic flapsurile sunt asamblate, dar ar trebui cumva sa le solidific pe muchii. Ma gandeam ca un strat de Future, prin aerograf la presiune mica, ar rezolva problema, patrunzand prin toate locurile si fixand structura asa cum e.

A incercat cineva asa o tehnica?

Eduard Avenger Landing Flaps

Eventual pot pune si niste poze cu flapsurile construite. Ele sunt deja destul de solide, dar elementele de structura mici, nu sunt lipite pe muchii...

Si ceva poze pentru exemplificare...

Imagine Atasata
Imagine Atasata

Partea fixa, nu are nevoie, dar partea mobila, are niste triunghiuri de intarire, care momentan nu sunt lipite, si aplicarea de CA glue, ar lasa urme mari...
25 Jan 2010
Am 3 foi transparente si 3 albe. Sunt facute pentru Testors Custom Decal System, ceea ce cred ca inseamna un lichid care tine decalul intreg.

In instructiuni scrie:
Bonding: 1. After the ink has had a chance to dry, you need to apply a coat of Decal Bonder over the top of the ink to bond the inks together. This holds the inks together when slid off of the backing paper.[...]

Eu nu am Decal Bonder asta. Oare pot folosi altceva in locul lui sau chiar fara? N-as strica colile de decal pentru un test, ma gandesc ca cineva a mai facut asa ceva si se pricepe.

Oare Future sau ceva gloss cote ar functiona?
23 Jan 2010
http://adevarul.ro/actualitate/eveniment/P...letter-20100123

Ion Dobran şi Barrie Davis au căutat să se doboare pe cānd erau tineri şi fără grade, pe 6 iunie 1944. Atunci a cāştigat romānul. Acum, īn iarna vieţii lor, sunt prieteni şi se vor vedea la Muzeul Aviaţiei. Intrarea e liberă.
Ultimii vizitatori

27 Jul 2010 - 8:03
cmc

26 Jul 2010 - 7:53

19 Jun 2010 - 21:29

12 May 2010 - 18:34

22 Mar 2010 - 16:04

Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru Romulus.

Prieteni
Nu are nici un prieten.
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 16:28