Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
13 Dec 2009, 22:07
Trimis la
|
||||||||||||
|
Am un inger pazitor:uitandu-ma in oglinda am vazut 2 perechi :( ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1700 Age: 37 Inregistrat pe: 4-December 04 De la: Mangalia Membrul Nr.: 14 |
Maine intru in posesia laudatului "Gator Glue", lipiciul minune care o sa-mi lipeasca senila shermanului.
Pentru relaxare am demarat o noua diorama. Deci: Vater ! Motocicleta Pentru a doua oara BMW R75 - Zvezda cod. 3528, prima fiind in Brezoaia Primul strat, Gunze metalic, apoi o succesiune de acrilice tamiya si gunze pentru realizarea camuflajului. A urmat future si decaluri, ulterior spalare cu Umbra Arsa. La final sigilare cu S.P. spray lac mat. Mecanicul Pentru figurina a trebuit sa aleg oferta Zvezda dar capul si casca le-am luat din "cutia cu maimute". Dupa debavurare, asamblare a urmat vopsirea si ulterior uleiurile, tigara si lacul mat. Dupa fixarea pe motor am revenit cu lac mat. Poate pana acum v-ati prins ca motocicleta si mecanicul sunt din alt film, da, le-am facut pentru "Bungie Jumping" dar din lipsa de spatiu le-am taiat la montaj. Sa revenim la "Vater !" Azi am imbunatatit ansamblul: - am fixat ochelarii - am strecurat in atas o butelcuta (cu scopul de a musamaliza o bavura circulara) - i-am aprins tigara Gloata Pentru restul personajelor am apelat la: Women digging - Preiser- 64011, pentru dama Barbarossa Operation - ICM- 35391, pentru ofiter, cu amendamentul ca am luat cascheta si capul din kitul German tank crew 39-41- Alanger 035239. Refugiatii - Preiser- 64007 pentru ciutan (regionalism dobrogean = copil) Intrucat una din mainile ofiterului a fost jerfita pe altarul artei (vezi GEOLOGU' , mana ce fumeaza) am fost nevoit sa fac unele adaptari, din "Cutia cu maimute" prin permutari am obtinut un brat, vanjos, adecvat. Am vopsit cu vallejo ( diferite nuante) pielea personajelor, am asamblat ofiterul ocazie cu care am observat ca dama ramasese cu copanelele nevopsite..s-au luat masuri. Nu va sfiiti sa veniti cu sfaturi, sugestii si reclamatii program L-V 8-16 (ptr. laude, ode si imnuri program non-stop) -------------------- ![]() |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() |
4 Feb 2010, 10:21
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 455 Age: 44 Inregistrat pe: 4-July 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2196 |
Imi lace la nebunie cu ti-a iesit caldaramul si dalele. Poate ai rabdare sa ne mai spui cateva vorbe despre cum le-ai lucrat. Multumesc si spor la treaba.
-------------------- Pentru cei mai multi dintre noi, marele pericol nu este ca tintim prea sus si nu reusim, ci ca tintim prea jos si reusim – Michelangelo
|
|
|
|
4 Feb 2010, 21:46
Trimis la
|
||
|
Am un inger pazitor:uitandu-ma in oglinda am vazut 2 perechi :( ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1700 Age: 37 Inregistrat pe: 4-December 04 De la: Mangalia Membrul Nr.: 14 |
Cu neamtul am ajuns la limita talentului actual......urmeaza sigilarea si integrarea in peisaj.
Imi place la nebunie cu ti-a iesit caldaramul si dalele. Poate ai rabdare sa ne mai spui cateva vorbe despre cum le-ai lucrat. Multumesc si spor la treaba. Ma bucur ca-ti place, rabdare am dar nu am ce sa adaug in plus. Eventual repet: Placi komatex (care taiate, care scrijelite) Fixare pe postament Vopsire cu doua nuante de gri, in unele zone gri deschis drybrush, in altele cu griul inchis Spalare cu uleiuri, umbra naturala si gri, amestec in proportii aleatorii Stergerea uleiului in unele zone Urmeaza lunga asteptare ptr. uscare (ptr. lacuire) Acest mesaj a fost editat de alexie: 4 Feb 2010, 21:47 -------------------- ![]() |
|
|
|
||
4 Feb 2010, 22:48
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 455 Age: 44 Inregistrat pe: 4-July 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2196 |
Multam!
-------------------- Pentru cei mai multi dintre noi, marele pericol nu este ca tintim prea sus si nu reusim, ci ca tintim prea jos si reusim – Michelangelo
|
|
|
|
7 Feb 2010, 23:59
Trimis la
|
|||||
|
Sambata dimineata am lacuit baza dioramei si personajele, lac mat Sinto Peinture spray, cu aerograful la presiune mica. Nu s-au facut scame si am fost multumit de rezultat.
Azi dimineata am montat personajele in sceneta, din exces de zel am frecat ofiterul cu un pamatuf de machiaj (folosit pana acum pentru indepartarea prafului de pe macheta) asa se face ca nemtalaul s-a electrizat atragand toate scamele din atelier, cu greu l-am adus pe Herr Igel (Olaf?) la stadiul initial, dar era doar inceputul unei zile lungi... Sa tot fie o luna decand bantui prin magazinele de gablonturi in cautarea margelei perfecte. Vineri, din intamplare, am gasit-o printr-un sertar (la Garleanu in atelier). Cotcodacind precum gaina babei am ocrotit-o pana azi cand i-am pus gand rau. Am pierdut 3 ore si un burghiu de 0,7 mm pana am reusit sa-i fac o micuta gaurica. Cu ultimile puteri am facut un teanc de "vederi", adaugand decupaje inprimanta la fasiute din carte de joc plasticata. Am facut micile retusuri si declar : Diorama "Vater !" apta de vizionare ![]() Din alt unghi E N D E
-------------------- ![]() |
||||
|
|
|||||
8 Feb 2010, 00:06
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 312 Age: 32 Inregistrat pe: 10-July 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 281 |
MAGISTRAL !
|
|
|
|
8 Feb 2010, 00:37
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 203 Age: 22 Inregistrat pe: 31-December 08 De la: Iasi / Botosani Membrul Nr.: 1861 |
Tot respectul pentru ceea ce faci!
-------------------- |
|
|
|
8 Feb 2010, 09:20
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 206 Age: 24 Inregistrat pe: 13-September 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 1692 |
|
|
|
|
9 Feb 2010, 00:00
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 116 Age: 52 Inregistrat pe: 22-December 08 De la: Canada Membrul Nr.: 1851 |
Gerda, nici nu se putea gandi in acea minunata zi de vara, ca vestea va sosii ca un traznet... Hansi se juca cand cu balonul cand "calarea" agitand sabia... nimic nu anunta acest deznodamant. Zgomotul unei motociclete facu coltul cladirii si se oprii in fata portii. Gerda iesii sa vada despre ce este vorba si cand il vazu pe Herr Igel, cu care Fridrich al ei plecase la arme acum 2 ani, simti o lovitura care aproape o dobori... Tot universul se schimba nemilos...
Felicitari Alexie!!! P.S. Am vrut sa fac niste comentarii modelistice dar am sa le aman pe alta data. Acum, este mai importanta povestea care mi-o inspira diorama ta decat orice comentariu de detalii. Multumesc. -------------------- LAV-Z
|
|
|
|
9 Feb 2010, 14:38
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Members Postari: 14 Age: N/A Inregistrat pe: 13-January 10 Membrul Nr.: 2586 |
|
|
|
|
11 Mar 2010, 19:43
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 133 Age: 34 Inregistrat pe: 25-October 09 De la: alba iulia Membrul Nr.: 2405 |
scuze pt lipsa, am fost ocupat.
FELICITARI! Imi plac ideile tale. Sper sa avem ocazia sa stam fata in fata si sa discutam mai pe larg. In afara de 'tanti ,care pare tare fals pusa in peisaj , nu mi se pare f.reala pozitia ei, nu inteleg gestul, restul ideii este nota10. Daca gresesc, scuzele mele. Incerc sa ma pun in pielea ta si simt ca nu sunt f. multumit de personajul feminin. Poate ma insel. Scuze de interventie. |
|
|
|
11 Mar 2010, 21:22
Trimis la
|
|
|
........................................ Incerc sa ma pun in pielea ta si simt ca nu sunt f. multumit de personajul feminin. Poate ma insel. ..................................................... Inca nu m-am hotarat daca sa te iert... f. este de la <<foarte >> sau....? Acest mesaj a fost editat de alexie: 11 Mar 2010, 21:22 -------------------- ![]() |
|
|
|
12 Mar 2010, 10:03
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 293 Age: 42 Inregistrat pe: 2-October 06 De la: ALBA IULIA Membrul Nr.: 336 |
Stimabile
|
|
|
|
12 Mar 2010, 11:56
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Postari: 6783 Age: N/A Inregistrat pe: 7-December 04 De la: Sebes -Alba Membrul Nr.: 19 |
Alexie, ca intotdeauna:
-------------------- |
|
|
|
13 Mar 2010, 01:04
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 735 Age: 38 Inregistrat pe: 9-May 05 De la: Deva Membrul Nr.: 88 |
No comment!
Alexie again! |
|
|
|
13 Mar 2010, 09:14
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 133 Age: 34 Inregistrat pe: 25-October 09 De la: alba iulia Membrul Nr.: 2405 |
Ho domle ca nu am dat cu paru'
f. este de la foarte, celelalt f. nu obisnuiesc sa-l folosesc. in continuare, scuza-mi insistenta, o gasesc total neatractiva pe acea doamna. Pentru un sot tanar, apt pt. serviciu militar trebuia o cuconita mai rasarita, chiar si asa de indurerata. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 22:07 |