IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Fotografiile Membrului
Caracterizare

Optiuni
Optiuni
Motto personal
axor nu are un motto personal..
Informatii Personale
axor
Advanced Member
33 ani
Masculin
Locatia Necunoscuta
Nascut Aug-29-1977
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 5-June 09
Vizualizari profil: 2915*
A fost vazut pe: 3rd September 2010 - 15:15
Timpul: 3 Sep 2010, 17:20
687 postari (2 postari pe zi)
Informatii de Contact
AIM Nu sunt informatii
Yahoo Nu sunt informatii
ICQ Nu sunt informatii
MSN Nu sunt informatii
Contact Confidential
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora

axor

Members

Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
2 Jun 2010
Salutare smile.gif
Am gasit poza asta pe net http://www.rcgroups.com/forums/attachment....hmentid=1508572
Imagine Atasata

Sunt interesat sa aflu cum era vopsit acest aparat (numar tactic 364) si daca avea insemne nationale pe aripi si fuselaj.Privind poza imi este greu sa disting vreo cocarda sau camuflaj,pare vopsit cu verde pe fuselaj si extrados,albastru pe intrados si fara cocarde.
In alta ordine de idei,AModel a lansat kit-ul IAR-80-DC http://modelimex.eu/ShowProduct.aspx?Produ...;CategoryID=304 unde propune doua variante de vopsire ale aceluiasi aprat (banuiesc) 425,una cu camuflaj si alta cu verde-extrados/albastru-intrados,aceasta din urma este corecta?
Orice poza,informatie este binevenita,chiar si cu alte inmatricularai ale DC-ului
Spor si numai bine smile.gif
8 Mar 2010
Salut smile.gif
Neavand prea mult spor si chef la machetele pe care le am in lucru,mi-am zis sa fac ceva usor.
Am luat una bucata macheta Dodge Viper 1/43 Bburago si mi-am zis sa o fac mai deosebita,banuiec ca sunt zeci,sute poate mii de colectionari care o au
Inspirtat fiind de cateva proiecte de design vazute aici http://www.local-motors.com/studioHome.php si avand o tentativa in domeniu,vezi Trabantul militar,m-am pus pe lucru.
Mi-ar fi placut sa fi avut timp sa vopsesc toata macheta,nu-i bai urmatoarele vor fi vopsite integral,dar macheta asta este doar un test.
Am vopsit interiorul,am incercat sa aduc un aer de cockpit de avion,am pus,destul de fantezist si de ireal niste centuri,vopsite cadrane,destul de neglijent(deh cafeaua tutunu' wink.gif ),am vopsit jantele si am aplicat niste decal-uri
Destul de amuzant,dar cum spuneam,este doar un test,urmatoarele modele(cand voi avea chef de asa ceva)vor arata mult mai bine
Spor la machetit smile.gif
Poze Micsorate Atasate
Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Imagine Atasata
Imagine Atasata
Imagine Atasata

Imagine Atasata

24 Feb 2010
Salutare smile.gif
Am demarat cautarile si alegerea pieselor pentru urmatoarea lucrare,momentan sunt la stadiul de proiect.
Va fi un mix intre MiG 3 (fuselajul-Zvezda) si MiG 29 (ampenajele verticale si orizontale-Italeri-kit care a donat si la IL-2 Starfighter),de aici si indicativul 3-29,plus rezervoare de MiG 31-Condor.
Pe parcursul lucrarii probabil vor mai aparea pe macheta si alte componente,mai mari sau mai mici,din cutia cu resturi care acum este destul de generoasa in urma donatiilor wink.gif
Am incropit si doua profile la repezeala sa vad cum iese...''amestecul'' imi place.

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Saptamana asta sper sa ma apuc de Imagine Atasata
17 Jan 2010
Acum ceva vreme mi-am luat un IL-2 Mstercraft 1/72...vai mama lui de kit,plastic nasol rau,piese rupte (nu desprinse) in punga,bavuri cat cuprinde,l-am aruncat peste celelalte cutii in ideia ca vaz eu ce-o face.
De curand l-am regasit si ma gandeam ce naiba sa fac...si cum printre altele sunt pasionat si de SF mi-am zis:gata,fac un fighter sci-fi
Am inceput prin a taia deriva si astfel posterior sa devina anterior,dupe care am atasat stabilizatoare puse invers si rezervoare de F-100 supersabre PM model in lacasul aripilor...asta a fost inceputul,dar in fiecare zi mai vreau sa adaug sau sa modific cate ceva biggrin.gif asa ca nu stiu cand si cum o sa-l termin
Haidem sa punem si niste poze spre exemplificare
''episodul pilot'' tongue.gif
Imagine Atasata

episodul 1
Imagine Atasata

Imagine Atasata

m-am gandit ca i-ar sta bine si cu un tren de aterizare,trenul anterior ar mai trebui lucrat,am folosit niste talpici de la CR-42 Falco la ternul posterior,si rezervoare de Mirage in locul celor de supersabre,sunt mai finute

Imagine Atasata

Imagine Atasata

si cam asta ar fi varianta de acum cu niste bazooka pe aripi de la un P-51 Mustang plus stebilizatoare de MIG-29 Italeri
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Spor si numai bine...e bine si cu capu-n stele,nu numai in nori biggrin.gif
28 Nov 2009
In ultima vreme am sesizat ca usor usor ajung colectionar de kit-uri si mi-am zis ca n-ar fi rau sa ma apuc,tot usor usor tongue.gif de treaba !
Daca 'o suta noua-le' baga la blackbird-uri,ma bag si eu la un rotativ din aceeasi categorie si anume Comanche,subiectul elicoptere fiind mai putin exploatat aici pe forum.
Kit-ul este destul de ok,piese fara bavuri,turnate destul de bine,garavurile mi se par putin grosolane,sunt ceva probleme la imbinarea fuselajului,dar cu pilituri,chit/slefuire va fi bine
Asadar sa-ncepem cu pozele de prezentare :

Imagine Atasata

boxart-ul foarte dragutz
Imagine Atasata

ramele cu piese
Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

Imagine Atasata

decal-ul si cupola

Imagine Atasata

primul pas catre constructie a fost facut

Ultimii vizitatori
flo

1 Sep 2010 - 18:28

20 Aug 2010 - 17:29

14 Aug 2010 - 16:31

11 Aug 2010 - 13:39

11 Aug 2010 - 13:33

10 Aug 2010 - 12:52

26 Jul 2010 - 19:27

23 Jul 2010 - 14:32

7 Jul 2010 - 23:56

3 Jul 2010 - 16:56

Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru axor.

Prieteni

1784 postari
Activ: 3rd September 2010 - 16:00

2850 postari
Activ: 2nd September 2010 - 06:38

80 postari
Activ: 2nd September 2010 - 14:29
flo

467 postari
Activ: 3rd September 2010 - 16:16
Vezi Toti Prietenii
RSS Versiunea Lo-Fi Astazi este: 3rd September 2010 - 16:20