Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
|
Fotografiile Membrului
Caracterizare
Optiuni
Motto personal
balki nu are un motto personal..
Informatii Personale
balki
Advanced Member
31 ani
Masculin
Bucuresti
Nascut Dec-25-1978
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 12-August 06
Vizualizari profil: 282*
A fost vazut pe: 3rd September 2010 - 11:31
Timpul: 3 Sep 2010, 17:17
191 postari (0 postari pe zi)
Informatii de Contact
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora
|
Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
9 Apr 2010
8 Feb 2010
O macheta foarte usor de realizat si cu satisfactii pe masura (din pct. meu de vedere), foarte multe detalii, putine piese, anvelope de cauciuc. Totul a durat, lejer, 2 zile. Nu a necesitat decat foarte putin chit pe ici pe colo, vopseaua am avut-o in "stoc" (FS34102 - revell 361).
Cateva imagini cu ce gasim in cutie. Cu ea montata/vopsita am sa pun diseara, nu mai aveam baterie la aparat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18 Nov 2009
15 Oct 2009
V-am zis ca scorpio a aprins in mine dorinta pt un Tornado, asa ca am dat fuga la muzeu si...mi-am luat un Tornado.
Am ramas surprins de detaliile pe care le are, gravuri in negativ fine, bord detaliat, rotile simuleaza cauciuc lasat nitel, scaune cu textura frumoasa. Sper ca si potrivirea pieselor sa fie la fel de buna, asta vom vedea in curand. Varianta aleasa de mine va fi No.17 Squadron RAF - Bruggen, Germany (1998) cu cele doua nuante de gri (Asta dupa ce imi repar aerograful, d`aia si celelalte proiecte stacneaza) inarmat pana`n dinti. Decaluri sunt multe si par OK. Sunt decaluri atat pt armament cat si pentru pilonii de sustinere. Urmeaza pozele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
5 Aug 2009
Va salut.
Incet, incet, incerc sa-mi perfectionez machetele si tehnicile de imbatranire, ruginire spalare si simularea diferitelor situatii. Astfel, va voi prezenta in continuare cisterna ATZ 5 1:72 pe care am incercat sa o ruginesc nitel (nitel mai mult) folosind un set Tamiya Weathering master C cu putina apa si o simulare de incarcatura acoperita cu o prelata, folosind remorca unui TIR Tuborg pe care am adaugat o piesa LEGO acoperita cu un servetel imbibat in aracet. dupa uscare am vopsit cu un verde, care mi-a picat la mana, pe mine interesandu-ma mai mult efectul de prelata decat nuanta de vopsea. Geamurile cisternei sunt acoperite cu Bison Textil pt protejare. asa ca astept pareri, critici si sfaturi de la mai marii initiati. acum pozele: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ultimii vizitatori
Comentarii
Alti utilizatori nu au lasat comentarii pentru balki.
Prieteni
Nu are nici un prieten.
|
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 3rd September 2010 - 16:17 |