Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
|
Fotografiile Membrului
Caracterizare
Optiuni
Motto personal
criksu nu are un motto personal..
Informatii Personale
criksu
Advanced Member
Varsta Necunoscuta
Masculin
Pitesti
Data Nasterii Necunoscuta
Hobby-uri
Nu sunt informatii
Statistici
Inregistrat pe: 11-November 08
Vizualizari profil: 447*
A fost vazut pe: 1st August 2010 - 13:51
Timpul: 6 Sep 2010, 23:33
39 postari (0 postari pe zi)
Informatii de Contact
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
Nu sunt informatii
* Vizualizarile profilului se actualizeaza la fiecare ora
|
Subiecte
Postari
Comentarii
Prieteni
Continutul Meu
30 Apr 2009
Salutare tuturor celor din domeniu!
In timp ce cutreieram pe Google, in cautare de wallpapere pentru desktop, am zarit din intamplare o poza care mi-a atras atentia. Am intrat pe site-ul unde se afla poza, incercand sa aflu numele corabiei care era in imagine. Am ramas putin mirat pentru ca acolo scrie ca nava este "Black Pearl", desi nu seamana cu cea din film. Nu cred ca este nici macar o corabie pirat, in ciuda faptului ca steagul specific este arborat pe catarg. As dori sa stiu ce nava este. Vazusem undeva tot pe net aceias nava, fara steag, dar nu i-am retinut numele. In cazul in care se descopera "identiatea" navei, as dori si un plan, deoarece doresc s-o am in vedere pentru o viitoare lucrare. Multumesc!
1 Apr 2009
http://planurinave.blogspot.com/
cateva planuri de corabii care sper ca vor ajuta multi navomodelisti
1 Feb 2009
Salut. Dupa o mica perioada de documentare, in care am strans planurile navei, poze cu modelul terminat si cateva din materialele necesare constructiei, m-am apucat de lucru la aceasta corabie, Gukor.
In continuare voi posta poze cu stadiile lucrarii si as dori ca cei mai experimentati ca mine (deoarece este al doilea model lucrat dupa plan) sa corecteze eventualele greseli care s-ar putea sa apara in timpul lucrului. mi-am procurat placaj de fag de 4 mm si am inceput sa decupez elemenele osaturii conform planului de forme: am trasat si locul unde va veni fiecare coasta. am taiat coastele la nivelul puntilor, conform planului incep sa imbin coastele cu chila.......: |
Ultimii vizitatori
Comentarii
Prieteni
Nu are nici un prieten.
|
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 6th September 2010 - 22:33 |