Forum Machete,Modelism,Hobby: Formular de inregistrare - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Termeni & Reguli inregistrare

Pentru a continua, trebuie sa fiti de acord cu urmatoarele:


Termenii Forumului si Regulamentul

Termeni & Conditii inregistrare

Va rugam sa cititi cu atentie aceste reguli si conditii. Daca sunteti de acord cu ele si doriti sa continuati cu inregistrarea unui cont pe acest forum, bifati casuta de acceptare si apasati butonul "Continua inregistrarea".

In calitate de utilizator al acestui forum, sunteti singurul responsabil pentru mesajele postate de dvs. Orice contributie la acest forum trebuie sa fie conforma regulamentului acestui forum, iar dvs. in calitate de utilizator va trebui sa respectati deciziile moderatorilor si administratorilor acestui forum.

Daca alti utilizatori produc probleme, sau considerati ca anumite mesaje postate nu sunt potrivite, va rugam sa foloti butonul "Reclamatie" pentru a le aduce la atentia echipei de moderatori. Vor fi facute toate eforturile pentru a pastra o atmosfera civilizata si amicala pe acest forum.

Daca veti continua procesul de inregistrare, se considera ca sunteti de acord ca postarile si activitatea dvs. pe acest forum sa nu contina nici un fel de informatii malitioase sau defaimatoare, atacuri la adresa altor utilizatori, postari/mesaje abuzive, vulgare, amenintari sau insulte. Nerespectarea acestei reguli va atrage dupa sine sanctiuni ce pot merge pana la retragerea definitiva a dreptului de a utiliza acest forum.

De asemenea, nu vor fi acceptate contributii care reprezinta incalcari ale dreptului de autor, sau care contin trimiteri catre astfel de materiale.