Forum Machete,Modelism,Hobby: Regulament - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Regulament

1. Forumul cartula.ro este un forum destinat modelistilor interesati de realizarea machetelor statice, si a oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu profilul forumului. Prezenta pe acest site si forum reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Nerespectarea prezentului regulament, sau un comportament necivilizat, duce la suspendarea dreptului de a posta.
a) Discutiile care nu au o minima legatura cu acest domeniu, pot fi permise in masura in care sunt acceptate de moderatori/administratori.
b) Moderatorii/administratorii au dreptul de a inchide sau de a sterge temele de discutie cu un minim de explicatii in cazul in care discutia respectiva nu aduce un plus de valoare forumului/site-ului.

2. Moderatorii si administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni variind de la un banal avertisment, pana la retragerea dreptului de a posta pe perioada determinata sau indefinit. Santiunile vor fi aplicate conform listei afisate in aria administrativa, Utilizare forum (link: Lista sanctiuni).
a) Nu este incurajata goana dupa posturi, nu se face nici o distinctie intre utilizatorii cu multe postari si cei cu mai putine. Importanta e calitatea acestor postari, nu cantitatea lor. De asemenea, este recomandata folosirea "Search" inaintea deschiderii unui nou topic pentru a vedea daca nu cumva a mai fost discutat subiectul.
b) Nu este permisa folosirea unui limbaj necivilizat, limbajului gen IRC, postarile monosilabice.
c) Nu este permisa postarea oricaror mesaje care contravin legilor in vigoare, sau care contin legaturi catre site-uri continand materiale sau mesaje de aceasta natura. Acest site nu incurajeaza si nu sustine incalcarea drepturilor de autor.
d) Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru continutul mesajelor sale.
e) Sunt interzise subiectele de discutie sau postarile care prin natura lor sunt menite sa produca scandal.
f) Nu sunt acceptate conturi multiple pentru o anumita persoana. Daca un utilizator care are dreptul de a posta suspendat utilizeaza un alt cont pentru a ocoli sanctiunea, ambele conturi vor fi blocate pe termen nedefinit / sterse. De asemenea, postarea de mesaje din partea unui utilizator suspendat de catre un alt utilizator, duce la supendarea definitiva a contului.
g) Este interzis a abuza de facilitatea PM a forumului, pentru a face spam, reclama, a insulta, a ameninta, etc... De asemenea, este interzisa publicarea continutului mesajelor PM / e-mail pentru a declansa scandal, a pune intr-o lumina proasta alti utilizatori, sau situatii similare.
h) Recidiva, indiferent de abatere, se considera factor agravant.

3. Orice plangere privind un alt utilizator / moderator / administrator va fi adresata moderatorilor/administratorilor doar prin PM/e-mail, orice postari pe aceasta tema vor fi sterse fara alta motivare. Utilizatorii au obligatia sa respecte deciziile moderatorilor / administratorilor, acestea fiind motivate pe scurt. Contestatiile la deciziile moderatorilor vor fi facute direct moderatorilor/administratorilor, exclusiv prin PM/e-mail. Nerespectarea acestei prevederi atrage dupa sine sanctiuni mergand pana la suspendarea definitiva a dreptului de utilizare a forumului.

4. In cazul oricarei situatii neacoperita in mod specific de prezentul regulament, administratorii/moderatorii forumului vor lua o decizie , in functie de caz.

5. Orice contributie personala, benevola, a unui utilizator la acest forum, implica acceptul ca respectiva contributie sa fie utilizata in cadrul forumului pe timp nelimitat. Utilizatorul pastreaza drepturile de autor si responsabilitatea pentru continutul postarilor.

6. De asemenea, este recomandata folosirea "Search" inaintea deschiderii unui nou topic pentru a vedea daca nu cumva a mai fost discutat subiectul.

7. In momentul in care v-ati inregistrat se considera ca ati citit acest regulament, l-ati inteles, si sunteti 100% de acord cu continutul sau. Daca la momentul intrarii in vigoare al prezentului sunteti deja inregistrat, a posta in continuare implica acceptarea sa.