Forum Machete,Modelism,Hobby: Vanzari, Cumparari, Schimburi - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Regulament sectiune Vanzari/Cumparari/Schimburi

Reguli forum


* Sectiunea aceasta are drept scop facilitarea 'micului comert' intre persoane fizice, putandu-se posta doar anunturi care au la baza marfuri de modelism/machete/materiale si similare, in concordanta cu profilul forumului. Se pot permite dupa caz postari de interes public,umanitar sau similare, decizia fiind a moderatorilor/administratorilor.

* Firmele au propria sectiune, un subforum separat. Regulile suplimentare ale respectivei sectiuni sunt specificate separat. Nu este permis reprezentantilor firmelor sa faca reclama propriilor produse in mod nesolicitat prin interventia in topicuri in afara sectiunii, sau sa intervina in topicuri ale altor vanzatori.

* Titlul anuntului va incepe OBLIGATORIU cu tipul anuntului ce este postat, adica Vand/Cumpar/Schimb/Servicii.

* In descriere precizati clar modalitatea si datele de contact, precum si detalii de livare sau similare. E de preferat sa precizati de unde sunteti, daca nu aveti informatia deja completata in profilul de utilizator.

* Toate produsele scoase la vanzare vor avea afisat pretul, macar estimativ, precizand si daca oferta e sau nu negociabila. Nu este permis sistemul "licitatie" decat in cazuri exceptionale si cu acordul moderatorilor/administratorilor.

* Nu abuzati postand doar pentru a scoate in fata propriul anunt. O data pe saptamana e suficient.

* Nu postati daca nu sunteti direct interesat de anunt. Preferabil sa folositi facilitatea PM pentru intrebari, postarile fiind pe cat posibil folosite in cazul in care problema e de interes mai larg decat relatia cumparator-vanzator.

* Pe cat posibil, inchideti, sau cereti inchiderea topicului printr-o postare, in cazul in care anuntul nu mai este de actualitate.

* Daca un vanzator are la vanzare mai multe produse, este preferabil sa deschida doar un singur topic pentru aceasta, nu cate un topic pentru fiecare produs. Se accepta in cazul in care sunt foarte multe produse, impartirea in mai multe topicuri in functie de categoria produselor (de ex. aviatie, tancuri, sau machete, vopsele)

Daca aveti neclaritati si/sau nu sunteti siguri ca topicul/postarea nu contravine acestor reguli, cereti opinia unui moderator/administrator.

Sanctiunile aplicate in cazul nerespectarii acestor reguli vor fi dupa caz, in concordanta cu regulamentul forumului. Regulamentul general este aplicabil in aceasta sectiune, prezentele reguli fiind suplimentare fata de acesta.

Revenire la forum