Forum Machete,Modelism,Hobby: Safety Demo, 29 aprilie - 1 mai 2012, Bănești - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Safety Demo, 29 aprilie - 1 mai 2012, Bănești

#1 Useril este offline   AripiRomanesti 

  • Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 25-April 12
  • Interests:Aviatie

Postat 26 April 2012 - 09:19 AM

Safety Demo, 29 aprilie - 1 mai 2012, Bănești

Singura echipă privată de acrobaţie aeriană din România - "IACĂRII ACROBAȚI" - alături de campionul mondial la acrobație freestyle, lituanianul JURGIS KAIRYS, vă propun, pentru al doilea an consecutiv, SAFETY DEMO - un antrenament ce promovează efectuarea zborurilor în siguranță prin recunoașterea și evitarea atitudinilor anormale ale avionului și luarea unor măsuri optime de redresare a acestuia. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile de zbor, în intervalul 29 aprilie – 1 mai, pe avioanele YAK-52 fabricate în România. Antrenamentul va fi efectuat doar de 16 piloți, iar participarea este condiționată de posesia licenței medicale valabile, cel puțin Class Two. Ediția de anul acesta are loc la Aerodromul Bănești, DN1, Km 83, Bănești, județul Prahova.

„Ideea de Safety Demo a apărut deoarece ne dorim foarte mult ca piloţii, şi nu numai, să înţeleagă că, în aviaţie, lucrurile nu funcţionează pe ideea "lasă că merge aşa". Ştim că piloţii români sunt bine pregătiţi, însă, deoarece suntem oameni, putem comite erori. Aşadar, îi invităm la antrenament pe toţi piloţii care vor să-şi îmbunătăţească tehnica şi reflexele. A avea licenţă de zbor nu te califică drept cel mai pregătit pilot." - a declarat Dan Ştefănescu, managerul echipei "Iacării Acrobaţi".

Pentru cei prezenți la eveniment, Asociația "Aripi Românești" prezintă luni, 30 aprilie, începând cu ora 12:00, la hangar, expoziția comemorativă de fotografii, documente și obiecte "Asul regăsit...Dan-Valentin Vizanty". Dedicată celui care a fost comandantul Grupului 6 de vânătoare din 1944 și recompensat pentru faptele sale cu Ordinul "Mihai Viteazul", expoziția va face cunoscută povestea asului regăsit și va fi urmată de un scurt zbor omagial efectuat de "IACĂRII ACROBAȚI". Asociaţia "Aripi Româneşti" este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este promovarea aviaţiei şi a zborului în toate formele sale.

PROGRAM SAFETY DEMO:

Luni, 30 Aprilie 2012:
10:00 - 18:00 - Zboruri SAFETY DEMO

12:00 - 12:45 Comemorare - expoziţie "Asul regăsit... Dan-Valentin Vizanty" - La hangar va avea loc, începând cu ora 12:00, comemorarea lui
Dan-Valentin Vizanty, pilot de vânătoare, comandant în 1944 al Grupului 6 vânătoare / IAR-80.
12:45 - 12:55 Zbor omagial "Iacării Acrobați" - Omagiu aerian adus "Asului regăsit" - Dan-Valentin Vizanty
13:00 - SAFETY DEMO fără motor ! - Cătălin Porumbu, maestru al sportului, discută cu invitații despre siguranța zborului cu planorul și nu numai.

Cătălin Porumbu este multiplu campion național și deținător al "C"-ul de aur cu 3 diamante din 1992. Cei interesați de prezentarea "SAFETY DEMO fără motor !" sunt rugați sa ia legatura cu dl. Catalin Porumbu.

Marți, 1 Mai 2012:
10:00 - 18:00 - Zboruri SAFETY DEMO

Notă: duminică, 29 aprilie 2012 se face prezentarea participanților (16) înscriși și selectionați pentru zborurile SAFETY DEMO.


Pentru mai multe detalii, privind evenimentul, condiţiile de participare şi organizatorii, vă invităm să vizitați pagina evenimentului: http://www.facebook....58261274211173/

SAFETY DEMO 2012 - un eveniment promovat de Asociația "Aripi Românești"


Iulia Şomcutean
Junior PR Assistant
Asociaţia "Aripi Româneşti"
E-mail: pr @ aripiromanesti.ro
Web: http://www.aripiromanesti.ro

Imagine postata

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi