Forum Machete,Modelism,Hobby: SCHIMB(vand) tanc T-64 BV - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

SCHIMB(vand) tanc T-64 BV

#1 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 23 June 2012 - 07:22 PM

Salutare . asa cum spune titlul topicului ,deoarece am reevaluat posbilitatea de a-l folosi si deja am unul in lucru as vrea sa schimb acest tanc cu alte tipuri de tancuri, blindate sau camioane post ww2 rusesti , machete nerealizate . Nici cel a-l meu nu este inceput . As prefera schimbul desi am pus in paranteza si vanzarea pretul find 50 lei +tx pst. 5lei . Detalii despre macheta in topicul matriosca Ruseasca si pm . sanatate si cer senin.

#2 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 30 June 2012 - 06:29 PM

salutare . Bre nu va inghesuiti asa ca sa fac progamari ca sa vaz ofertele :lol: da totusi zic ca as putea lua in considerare si oferte de avioane la 1/48 de tip suhoi 22...... 37 nefacute sau putin incepute , bineinteles ca vorbim si de o diferenta de bani pe langa tanc ,discutam . Astept ofertele pt programari la negocieri . B-) e de la caldura camarazi .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi