Buna,
sunt nou pe aici si nu vreau decat sa salut pe toata lumea si sa multumesc celor care au avut ideea sa infinteze acest forum.
Bafta tuturor! :roll:
Pagina 1 din 1
Salutare
Postat 31 March 2006 - 01:48 AM
Salut pe toti pasionatii de modelism !
Sunt nou pe aici , dupa ce am bantuit printre "ruinele" forumului Revell , in sfarsit am descoperit unde ati migrat. Cred ca am nimerit bine. Ma bucur ca s-a rezolvat problema noului forum. Am pasiunea modelismului , mi-am cam iesit din mana , dar daca i-mi schimb ochelarii ma pot apuca din nou de treaba.
Dioramele sunt pasiunea de suflet , si desi nu ma incadrez la scara :-?
sfaturile voastre vor fi binevenite. Adica diorama care trebuie sa-mi vina , de la www.noch.de e la scara 1:87 , se preteaza si la 1:120 , dar trenuletele care urmeaza sa o populeze sunt HO 1:87.
Am intrat pe situl lui Crios (FELICITARI ! ) si de acolo pe linkul de la PARK models ,
unde am gasit modele la 1:72 , relativ apropiate de ce am eu nevoie.
Nu stiu ce se intampla cu Revell , stocuri lipsa
Cel putin la locomotive n-am gasit nimic ... si erau la 1:87.
Mai stiti in RO vreun importator de machete statice de locomotive ? Sau produse Revell ?
Toate cele bune !
xtro
ps >> intrebare catre admin , cum pot schimba username-ul cu litere mici ?
Sunt nou pe aici , dupa ce am bantuit printre "ruinele" forumului Revell , in sfarsit am descoperit unde ati migrat. Cred ca am nimerit bine. Ma bucur ca s-a rezolvat problema noului forum. Am pasiunea modelismului , mi-am cam iesit din mana , dar daca i-mi schimb ochelarii ma pot apuca din nou de treaba.
Dioramele sunt pasiunea de suflet , si desi nu ma incadrez la scara :-?
sfaturile voastre vor fi binevenite. Adica diorama care trebuie sa-mi vina , de la www.noch.de e la scara 1:87 , se preteaza si la 1:120 , dar trenuletele care urmeaza sa o populeze sunt HO 1:87.
Am intrat pe situl lui Crios (FELICITARI ! ) si de acolo pe linkul de la PARK models ,
unde am gasit modele la 1:72 , relativ apropiate de ce am eu nevoie.
Nu stiu ce se intampla cu Revell , stocuri lipsa

Cel putin la locomotive n-am gasit nimic ... si erau la 1:87.
Mai stiti in RO vreun importator de machete statice de locomotive ? Sau produse Revell ?
Toate cele bune !
xtro
ps >> intrebare catre admin , cum pot schimba username-ul cu litere mici ?

Arata acest topic
Pagina 1 din 1