E vorba despre o alta figurina de 28 mm,din setul Teutonic Knights de la Fireforge Games,zugravita in aceasi coproductie father@son...vopsirea bazica juniorul,alte fineturi babacu'."Inmatricularea" a fost aleasa,bineinteles, de fiu-meu,dupa o poza luata de pe internet[are el salvate in calculatorul lui mai multe,dupa care sa-i "inmatriculez" teutonii

]...deocamdata,nu prea intelege el treaba cu scarile,ci doar :"-bai tati,daca ala l-a pictat,tu nu poti???"

.Din pacate nu prea pot intotdeauna,abilitatile mele pictoricesti sunt destul de limitate,dar cel putin incerc...intentia conteaza
.
Initial ne-am apucat de Marele Maestru al Ordinului teutonic,Karl von Beffart[are el o poza salvata de pe situl Andreea miniatures],adica asta:

...dar cand am ajuns la heraldul cu vulturul imperial,am ramas in pana de idei si-am renuntat.Desi scara 28 mm e o scara mult mai amiabila decat scara "orbilor",deocamdata mi-a fost imposibil,Daca are cineva vreo idee,sa nu se sfiasca...
Asa ca,ne-am facut de cap c-un Maestru mai simplut ,asa,mai la indemana babacului

.Dupa o dupa amiaza intreaga de "chinuiala" cu detaliile[heraldele si albul-al naibii de sensibil albul asta:devil: ], am ajuns la rezultatul asta:
Fiu-meu a fost foarte incantat,asa ca, sper sa placa si la altii !
Spor s-aveti!