Forum Machete,Modelism,Hobby: Intrebare? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Intrebare? Doar intreb?

#1 Useril este offline   avenger 

• Nou venit
  • Grup: Banned
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 11-April 06

Postat 24 April 2006 - 05:45 PM

Ma numesc Matei Robert, ma poate ajuta cineva sa dau de acest doctor, pe numele de Ghinea?
Am la el cateva kituri 1:72, de cand era la muzeu, acolo jos la subsol, acum are un magazin langa muzeu, dar este tot timpul inchis.
Am vazut multe postari aici, in legatura cu el!
Cine este acest Liviu-Livian, are si el magazin?, personal nu stiu cine este, dar am vazut ca este aici unul Livian, care vinde kituri, este una si aceiasi persoana:
Liviu-Livian.
Cu acesta Liviu-Livian, momentan nu am nici o problema, eu pe acest doctor-Ghinea, il caut!
Ma poate ajuta cineva sa dau de el?
Are vreun cabinet medical, pe undeva, stie cineva ceva?

Va multumesc anticipat!

avenger - Matei Robert

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 24 April 2006 - 06:25 PM

Avenger, nu vreu sa te sperii, dar eu zic sa pui cruce acelor machete :-o .
Herr Doktor (care nu-i tot una cu Liviu-Livian!!!!) are acum magazinul, defapt o circiuma, pe aceiasi parte a strazii cu muzeul, dar nitel mai spre cheiul Dimbovitei. In vitrina are o fituica cu niste nr de telefon unde, cica, ar fi de gasit. :-D
Aveam un nr de telefon din pacate nu dau de el... mai sap.

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 25 April 2006 - 07:19 AM

Vezi PM

#4 Useril este offline   avenger 

• Nou venit
  • Grup: Banned
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 11-April 06

Postat 28 April 2006 - 11:06 AM

Multumesc lui Z, pentru ajutor, si informatii.
Am rezolvat problema, cu putina asteptare, si tam-tam.
Ma contactat si acest Liviu, apoi ma ajutat in aceasta problema.

Va multumesc, avenger.

#5 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 28 April 2006 - 11:29 AM

@Avenger, ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema.
O singura obiectie am - nu mai deschide topicuri noi pentru a da raspunsuri la topicuri deja deschise cu atat mai mult cu cat chiar tu deschisesei discutia.
De data asta ti-am mutat eu raspunsul si sunt convins ca data viitoare vei fi mai "atent" :-D :-D.
Bafta!

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 28 April 2006 - 04:55 PM

Ce faceti domnul Livian, va faceti un nou user ca sa va laudati tot pe dvs. ce amabil sunteti si cum ajutati lumea? :-D Fooarte interesant...

Initial ati fost amuzant, ati devenit obositor si deja sunteti deprimant. V-a fost comunicat deja ce trebuie sa faceti pentru a mai putea face parte din aceasta comunitate, daca doriti. Calea pe care o urmati insa NU este calea corecta, in principal datorita faptului ca se bazeaza pe minciuna (care vad ca este un obicei al dvs.)

PS:
Pastrez totusi o urma mica-mica de dubiu pentru persoana ce se ascunde in spatele contului avenger. Dar doar EXTREM de mica, mica, mica... Sa zicem 0.0000001% :-D
Faptul ca adresa de IP de pe care s-a inregistrat si a postat cele 2 mesaje user-ul avenger coincide cu adresa folosita in mod curent de Livian ma face sa cred ca nu e cazul. Absolut deloc.

#7 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 28 April 2006 - 06:57 PM

Lasati-l mai, poate e o problema mai grava, ceva genul "am doua personalitati si-o dezvolt pe-a treia"....

#8 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 28 April 2006 - 07:46 PM

Doua "personalitati" d'astea, deja este cam mult... daca o dezvolta si pe A TREIA...

Desi i-am promis fratelui Cartula, ca voi fi "cuminte"... pana la o eventuala reactie a neicusorului cu prea multe personalitati... cred ca sunt de interes public, poate mesajele schimbate in PM, cu susnumitul (susnumitii).
Primul mesaj, l-a trimis inainte de prima postare publica...

[QUOTE]D-le Dragos,

Trebuie sa imi cer o mica scuza fata de dvs., nu am specificat, ca eu i-am lasat cateva kituri 1:72, la muzeu, inauntru acolo jos la subsol, o lunga perioada nu am mai trecut pe acolo, apoi am trecut din nou, si mi sa spus de la muzeu, ca sa mutat pe langa muzeu, apoi am gasit locul, dar acolo este mereu inchis.
Din cele citite aici pe site, vad ca sunteti foarte nemultumit de cele doua specii, sa inteleg ca si dvs. ati lasat lui acest doctor niste kituri, si nu va dat nimic pe ele?
Are si acest Liviu S., magazin, si tot asa, sau este ceva diferit?
Asta ce a facut, sau ce face?
Eu am auzit de unul cu numele asta, care are o problema de vorbire, vinde si el machete, este aici unul pe site, la vanzari, cu numele de Livian, este
persoana asta?
Am observat ca are destula marfa de vanzare, probabil ca nu prea are vanzare!
Dar acest Ghinea, mai activeaza ca doctor, are vreun cabinet particular?
Inca o data va multumesc anticipat.

Matei Robert

[QUOTE]
Matei,
Despre "Livian" nu mai vreau sa fac nici un comentariu, le-am facut pe toate in mod public, pe forum. Numele lui este Liviu Stanciu.
Numele "doctorului" este Ghinea si chiar este doctor... stomatolog.
"Magazinul" lui, este langa Muzeu. Nu mai stiu nimic despre el, regret ca ai acea problema oribila cu kiturile tale.
Amandoi fac parte din aceeasi "specie"... tare neplacuta pentru mine...

Pot incerca sa intreb in jur, poate reusesc sa fac rost de nr. de telefon al "doctorului".
Daca voi putea, am sa ti-l transmit pe aceasta cale.

Dragos

[QUOTE]Buna ziua,

Am citit multe postari aici, in legatura cu doi tipi, unul din ei are un magazin pe la muzeu, dar este mereu inchis, este mag, doctorului?
Am cateva kituri ramase pe acolo.
Imi puteti spune cate ceva, despre astia doi?
Cu doctorul nu vreau decat sa-mi i-au ceva pe cele patru kituri.
Care este diferenta, dintre cei doi?
Personal nu stiu cine este acest Liviu, sau Livian?
Multumesc anticipat.

avenger -Matei Robert, este numele meu[/QUOTE]

#9 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 28 April 2006 - 08:08 PM

Citeaza

Cu acesta Liviu-Livian, momentan nu am nici o problema

La prima vedere, se pare ca (mul)tip(l)ul chiar n-are nici o problema, remuscare, etc...acest "momentan" insa denota inceputul unui conflict intern.
Fereasca Sfintul cind or incepe sa intre in conflict Dr. Jekyll cu Mr. Hyde. (desi cred ca-s cam Hyde amindoi) ...vom avea postari foaaarte interesante.

#10 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 28 April 2006 - 08:17 PM

Situatia sta la modul urmator...
Initial mi s-a parut vag amuzanta manevra de fata, cu un alt user... Intre timp am realizat ca este extrem de deprimanta...

Sincer m-am saturat ca de o luna de zile fix timpul imi este ocupat periodic de problemele generate de tine, Livian, si de PM-urile care le-am tot primit, si de PM-urile cu care i-ai stresat pe alti utilizatori ai acestei comunitati... Ce-i destul, e destul. Intre tine si comunitatea de pe acest forum este o "nepotrivire de caracter". Asta e situatia, e trist, si din pacate o nepotrivire de caracter nu are decat o singura solutie. Divortul. Am avut rabdare, mai multa chiar decat trebuie... In conditiile in care lucrurile degenereaza, si de fiecare data sunt surprins (in mod total neplacut) sa descopar ca poti sa cobori si mai jos decat credeam ca e cu putinta, nu imi ramane decat sa iti raspund cat pot de scurt la intrebarea care mi-ai pus-o pe PM acum o saptamana...
ACUM!

Nu insista! ; Desi data trecuta se pare ca n-ai inteles termenul, cu toate ca este extrem de clar, macar intelege-l acum. In cazul de fata inseama gata, stop joc, ca sa te citez "PA! PA! PA!", la revedere, drum bun, mult succes in viata, PUNCT.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi