Pagina 1 din 1
Future de vanzare
Postat 09 May 2006 - 09:30 AM
Atentiunie !
Un pretin a lu' mandezu prezinta o sticla de future de 750-800 ml (ceva in oz - si nu in ga-)
El, future-ul (naturlich) costa nu mai putin de 300 000 lei obositi. Avand in vedere ca o ciuperca de vopsea de la orice firma fantoma se invarte in jurul lui 80 000, ma mir ca am apucat sa termin de scris asta.....Deja trebuia sa fie cumparat.
Regula e: Primul venit (si cel mai nesimtit) e primul servit....Cu cantitatea integrala de future.
Avand in vedere ca l-a cumparat, dup-aia respectivul are dezlegare sa-l vinza pe forum dupe cum, desigur.......pohteshte !
Am zis.
Un pretin a lu' mandezu prezinta o sticla de future de 750-800 ml (ceva in oz - si nu in ga-)
El, future-ul (naturlich) costa nu mai putin de 300 000 lei obositi. Avand in vedere ca o ciuperca de vopsea de la orice firma fantoma se invarte in jurul lui 80 000, ma mir ca am apucat sa termin de scris asta.....Deja trebuia sa fie cumparat.
Regula e: Primul venit (si cel mai nesimtit) e primul servit....Cu cantitatea integrala de future.
Avand in vedere ca l-a cumparat, dup-aia respectivul are dezlegare sa-l vinza pe forum dupe cum, desigur.......pohteshte !
Am zis.
Postat 21 April 2007 - 04:00 PM
Citeaza
Singura treaba este sa facem astfel incat sa trimit doar atat cat este nevoie, sa nu ramana in plus, ca expeditia costa mai mult decat Future-ul propriuzis. Daca esti interesant si stii pe altii, ar fi bine sa faci o lista cu cei care vor si mai ales, cat vor...
Eu nu cunosc multi dintre modelistii bucuresteni asa ca te las pe tine sa te intelegi cu cei de acolo. Eventual pune o postare pe forum si astfel toti cei interesati vor putea afla mai repede.
Voi ajunge si eu in tara la sfarsitul lunii mai
Eu nu cunosc multi dintre modelistii bucuresteni asa ca te las pe tine sa te intelegi cu cei de acolo. Eventual pune o postare pe forum si astfel toti cei interesati vor putea afla mai repede.
Voi ajunge si eu in tara la sfarsitul lunii mai
Exista, deci, posibilitatea sa se aduca FUTURE din SUA, dar numai la comanda ferma. Cine vrea se pune pe lista aici!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 21 April 2007 - 04:01 PM
Postat 21 April 2007 - 10:08 PM
ikarus, la Apr 21 2007, 04:31 PM, a spus:
Primul pe lista !
Depinde totusi de pret :)
Depinde totusi de pret :)
Pretul aproximativ va fi in jurul a $18 pe sticla de 800ml(expeditie inclusa), deci aproape 450.000 de lei(vechi). Din pacate expeditia este mai scumpa decat produsul propriuzis.
Postat 22 April 2007 - 07:56 AM
ikarus, la Apr 21 2007, 11:54 PM, a spus:
pfoai .... cam ... mult 
dar daca ieu mai multi ... n-ar trebui sa se imparta costul transportului ?

Habar n-ai ce spui !
NU ! Pretul e cu transport inclus si nu scade, daca creste nr. de cumparatori.
Daca "ieu" mai multi (apropo, asa-i ca ai avut pe toamna romana) din blocul tau, atunci il impartiti intre voi ... si asa va scadea pretul.
Ce e acolo intr-un recipient iti va ajunge, poate pt. toata viata ... depinde in ce ritm lucrezi.
Andrei, ce-i chestia aia din dreapta pozei ?! Tot "Future" ?!
Postat 22 April 2007 - 09:45 AM
ikarus, la Apr 21 2007, 10:54 PM, a spus:
pfoai .... cam ... mult 

Ca sa dau o idee mai exacta...
Am trimis deja un pachet de 5 astfel de sticle de Future. Pachetul, cantarea cu totul inclus(sticle, cutia, hirtie de invelit si celofan) la vreo 5kg, iar cutia inalta de aprox 65cm iar latimea si lungimea aprox 40(fiind lichid acesta trebuie impachetat la perfectie, ca altfel se pot sparge). Future-ul propriuzis a costat $37 pentru cele 5 sticle(cu taxe incluse). Expeditia pachetului a costat in jurul a $68.
Si asta fiindca nu am trimis "par avion", fiindca altfel numai expedierea iesea la o suma rotunda de $160

Apropo, sumele sunt exprimate in dollari canadieni.
Deci in consecinta...Future este un produs foarte ieftin...din pacate transportul pana in Romania costa destul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1