Forum Machete,Modelism,Hobby: Comunicare Neredundanta - Securizata - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Comunicare Neredundanta - Securizata Recomandare

#1 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 15 May 2006 - 12:27 PM

Pentru a nu ingramadii server-ul cartula.net, si pentru a putea comunica, hai sa zicem in timp real, va recomand cu incredere Skype-ul.

Este o plicatie foarte usoara de folosit, multi-platforma (Windows, MacOX, Linux), multi-functionala (chat voice/web-cam, telefonie, conferinta, transfer fisiere).

Download-ul se face de AICI.

Marele avantaj se rezuma, pe linga functionalitatile pe care le-am descris succint, in legatura encriptata indiferent de tipul de comunicatie : voce-telefonie, chat, conferinta, s.a.m.d. (tradus inseamna ca foarte greu poate intervenii cineva din afara in ideea de a face o nazbitie pe calculatorul din dotare).

N.B. Atit cel ce apeleaza, cit si cel ce este apelat, este recomandat sa aiba un antivirus instalat.

In plus, pentru cei ce pot face o plata in afara tarii, via card sau alte sisteme, aplicatia da voie la apelare telefoane fixe/mobile (plata se face catre skype.com). Tehnologia fiind cea te tip VOIP (voice over IP) va reduce cheltuielile ptr. telefonia fixa incepind cu 30 %, referinta avind RomTelecom-ul.

Dupa instalare, comunicati prietenilor ID-ul folosit . In fereastra de cautare skype introduceti id-ul comunicat, si detectati "prezenta" celui cu care veti tine legatura.

In timpul lucrului, aveti posibilitatea de a schimba status-ul aplicatiei, in functie de nevoi/diponibilitate:

- vizibil/invizibil ptr. ceilalti
- nu deranjati
- "puteti sa ma apelati via skype"
- limitare acces a persoanelor siciitoare (acest ID il blochez deoarece ma piseaza la cap) :-D

s.a.m.d.

Succes !

#2 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 15 May 2006 - 12:46 PM

Moaaaam Bozo, parca esti salesman !!!
M-ai convins, il folosesc de aproape 2 ani :-D !

#3 Useril este offline   Bozo Wan Kenobi 

• Membru deplin
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 15 May 2006 - 12:55 PM

Multi inainte !
Bravos !

Am considerat, asa cum si eu preiau oarece invataturi de aici de pe site, sa dau si eu o invatatura.

In plus, fiind ceva scris, ramine si pentru cei care se vor inscrie.

Vira banetul pentru folosire. Doi ani, hai ? :-D :-o :-D

Bafte

#4 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 15 May 2006 - 11:10 PM

Da skype e bun si merge mai bine ca mess.. Se poate vorbii si la gramada, etc. Deci sa ingramadim Skype !!!!!!!!!!! :hammer:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi