Zeno, ma interesau ambele, acum ai oferit si raspunsul la prima intrebare, punandu-le alaturea.
Intrebare (de tantalau

), dar nu pot sa renunt: nu este cam riscant sa pui cam aceleasi culori la toate trei figurinele, cel putin la celtul "tepuit" si la dacul rezemat de scut, sunt cele mai multe apropieri? Stiu ca se poate castiga mult in armonia ansamblului, dar se si poate reduce sensibil impactul. Cred ca e o linie foarte fragila intre ele, nu stiu sa o definesc, spun ceea ce simt. Nu sunt adeptul caderii in extrema, cat mai colorati si mai diferiti, ar fi o ciulama . De ce te intreb? Banuiesc (poate gresit) ca membrii acestui grup eterogen, etnic (un celt doi daci) si ierarhic (un tarabostes, un luptator, un "mercenar" celt) se diferentiaza inclusiv la nivelul tipurilor de haina si a culorilor lor. Mantii, pantaloni cam in aceleasi culori, nu pot fi o concidenta poate prea mare?!
Sa nu ma intelegi gresit, imi place mult tot ceea ce ai facut, dar a fost vreo intentionalitate de genul acesta care are niste ratiuni artistice??
Iarta-mi curiozitatea, poate prost exprimata, dar imi place sa intreb ca sa invat, mai ales cand am de la cine.
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 03 February 2014 - 07:27 PM