In atentia moderatorilor/administratorilor !!!
La capitolul Discutii generale din forum, s-ar impune un nou subcapitol alaturat celor 2 deja existente ( Discutii libere si Despre articole)
Este vorba de un capitol unde sa discutam NUMAI aparitiile editoriale: carti, reviste, etc.
I-am semnalat in trecut lui cartula problema si a fost de acord. probabil luat cu treaba a uitat.
Au aparut deja topicuri pe aceste teme ( AeroMagazin, Top-Gun) si vor mai aparea. Nu are rost sa stea la gramada la Discutii libere.
Va multumesc.
PS: odata rezolvata treaba, acest topic poate fi sters
Pagina 1 din 1
Adaugare de subcapitol !! la discutii generale
Postat 10 February 2005 - 10:47 AM
Din cate stiu exista intentia de a se infiinta o rubrica de "Site-uri de specialitate" unde sa sa perzinte, ordonat, acest gen de informatii. O conditie (nu neaparat obligatorie) fiind ca in cadrul postarilor sa se faca si o prezentare, cat mai detaliata, a contnutului respectivului site. Asta ca sa nu fi nevoit sa accesezi un site cu un subiect care nu te intereseaza.
De alte sectiuni gen Cart&Reviste... deocamdata avem doar 1-2 reviste despre care mai discutam, iar despre carti...
Pentru o recenzie la o carte "competenta" se poate scrie (eventual) un articol.
De alte sectiuni gen Cart&Reviste... deocamdata avem doar 1-2 reviste despre care mai discutam, iar despre carti...

Pentru o recenzie la o carte "competenta" se poate scrie (eventual) un articol.
Postat 10 February 2005 - 11:10 AM
Pai sa facem la inceput doar o rubrica de Magazine, carti, reviste, site-uri de specialitate si cand/daca se umple o spargem in mai multe. Vorba e ca o sa fie mai multa munca atunci sa le mutati decat daca le facem din prima dar cum voi nu fugiti de munca...

Postat 10 February 2005 - 11:12 AM
Eugen,
Nu ma refeream la site-uri, ci la aparitii editoriale, pe hartie deci !
Reviste avem 2, sau chiar 3 daca ne gandim si la Top Gun.
Din ce-mi amintesc eu, pe tema celorlalte 2 reviste s-a scris si comentat chiar deosebit de mult. Cum s-ar zice a curs multa cerneala si sange
.
Si parerea mea e ca va mai curge .... sa speram ca numai cerneala.
Despre carti e adevarat s-a scris mai putin, dar asta nu inseamna ca nu sunt carti pe marginea carora nu putem discuta. Si chiar daca apare un articol gen recenzie de carte, pot aparea discutii care se pot tine tot in acest subcapitol/topic si nu aiurea intre tematicile total neomogene de la Discutii libere.
Ma rog, mai ganditi-va ! Eu am facut doar o propunere ...
Nu ma refeream la site-uri, ci la aparitii editoriale, pe hartie deci !
Reviste avem 2, sau chiar 3 daca ne gandim si la Top Gun.
Din ce-mi amintesc eu, pe tema celorlalte 2 reviste s-a scris si comentat chiar deosebit de mult. Cum s-ar zice a curs multa cerneala si sange

Si parerea mea e ca va mai curge .... sa speram ca numai cerneala.
Despre carti e adevarat s-a scris mai putin, dar asta nu inseamna ca nu sunt carti pe marginea carora nu putem discuta. Si chiar daca apare un articol gen recenzie de carte, pot aparea discutii care se pot tine tot in acest subcapitol/topic si nu aiurea intre tematicile total neomogene de la Discutii libere.
Ma rog, mai ganditi-va ! Eu am facut doar o propunere ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1