Forum Machete,Modelism,Hobby: Black Pearl build log - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Black Pearl build log

#21 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 16-January 14

Postat 09 February 2014 - 07:33 PM

azi nu prea am facut nimic ... exceptie statuie inger pe care mai am putin si o termin,,, acum pt Gobi71 .... la puntea interioara exista podea pe care am anticipat ca o sa am nevoie ( sa nu cada tunurile :) ) si pe care am facut-o de la inceput.cat despre finisaje cam asa progresez eu ... 50% modelez lucruri noi/ 25 % revin asupra unor lucruri deja facute la care observ anumite defecte si pe care incerc sa le remediez si 25% fac curat :)) deja am scandal cu sotia . Problema este ca am un aparat foto de la inceputul erei digitale :) si nu prea focalizeaza bine iar majoritatea pozelor sunt cu zoom (ca altfel s-ar vedea foarte departe si asta scade din sharpul imaginii ) ...mai spre sfarsit voi face o sedinta foto cum se cuvine dar asta la momentul oportun. Pana atunci 2 poze fara zoom si una cu zoom la statuie fata inca in wip

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 3.jpg

#22 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 12 February 2014 - 08:11 PM

revin! am schimbat apaatul foto cu camera de la tableta si e mult mai bine! postez poze progres...

de maine trec la sfori!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 01.jpg
  • Imagine atasata: 4.jpg
  • Imagine atasata: 5.jpg
  • Imagine atasata: 6.jpg
  • Imagine atasata: 7.jpg

#23 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 24 February 2014 - 08:14 PM

update ..poze noi cu evolutia la zi

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1-2.jpg

#24 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 24 February 2014 - 08:45 PM

ca sa iasa treaba (mai) bine , saula din care faci grijelele , ar trebui sa fie mai subtire decat sartul , de 3...4 ori mai subtire. gandeste-te ca , in realitate , saula aceasta nu avea decat 12...15 mm , iar sartul era gros cat mana! in felul asta ar iesi si nodurile mai acatarii, si nu te-ar chinui prea tare. :drinks:

#25 Useril este offline   jesshand 

• Membru deplin
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-February 14

Postat 25 February 2014 - 02:04 AM

Foarte reusita nava. As dorii si eu planurile dupa care lucrezi daca se poate. Email : adrianbs@yahoo.com

Multumesc anticipat !

#26 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 25 February 2014 - 08:24 AM

Vezi postareagobi71, la 24 February 2014 - 08:45 PM, a spus:

ca sa iasa treaba (mai) bine , saula din care faci grijelele , ar trebui sa fie mai subtire decat sartul , de 3...4 ori mai subtire. gandeste-te ca , in realitate , saula aceasta nu avea decat 12...15 mm , iar sartul era gros cat mana! in felul asta ar iesi si nodurile mai acatarii, si nu te-ar chinui prea tare. :drinks:

buna observatie; initial am cautat o sfoara mai subtire decat cea pe care o folosesc eu de baza si nu am gasit decat papiota pe care am evitat sa o folosesc. Sfoara pe care o folosesc eu este gen macramé deja f subtire mai ales cand o dau si prin ceara de albine .De dimineata insa am incercat cu papiota cred ca arata mai bine dar e f sensibila si nu cred ca va rezista in timp mai ales ca o voi tine expusa asa fara fara "acvariu " ).

le: nu-mi dau seama ar trebuie folosita ata de papiota ?!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: zz.jpg

Aceasta postare a fost editata de mariusce: 25 February 2014 - 08:57 AM

#27 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 25 February 2014 - 09:19 AM

Salut,

Eu am folosit papiota pentru firele de tensiune, doua pe un stalp si mi s-a spus ca inca rezista dupa aproape trei ani de zile.
Pentru a sta ca in realitate am incercat o preformare a curburii dupa care am dat cu cianoacrilat. Firul a devenit rigid dar trebuie manevrat cu atentie. Nu am poze ca macheta este la beneficiar.
Aceiasi solutie amadoptat-o si pentru balustrada platformei uni generator de abur

Imagine postata

Nu stiu daca solutia merge si la navo.

Spoor!

Aceasta postare a fost editata de LDH: 25 February 2014 - 09:20 AM

#28 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 25 February 2014 - 04:44 PM

ata de papiota va rezista foarte bine in timp. ar fi o smecherie sa reusesti sa treci firul prin foc , sa-l parlesti nitel, si apoi sa-l folosesti ca atare, fara alti aditivi.(ceara, cianoacrilat , aracet...) aditivii lichizi nu vor face decat sa se impregneze in ata, si sa-i dea volum. faci nodurile ca la carte , si sigilezi DOAR capetele , finut , discret , cu un varf de ac inmuiat in aracet diluat , sau in cianoacrilat (ce academic suna cand spui cianoacrilat in loc de superglue! :crazy: ) foarte fluid , ca sa nu se destrame. de obicei, tuburile alea ieftine , de 50 de bani, sunt fluide . testeaza oricum mai multe , si vezi cu care te impaci. initial , lasa capetele mai lungi , sigileaza-le , si abia apoi le scurtezi cat e necesar , cu o unghiera buna. succesuri.

#29 Useril este offline   jesshand 

• Membru deplin
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-February 14

Postat 25 February 2014 - 05:49 PM

Vezi postareajesshand, la 25 February 2014 - 02:04 AM, a spus:

Foarte reusita nava. As dorii si eu planurile dupa care lucrezi daca se poate. Email : adrianbs@yahoo.com

Multumesc anticipat !

imi cer scuze am gresit adresa de mail : adrianbs94@yahoo.com

#30 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 23 March 2014 - 02:07 PM

revin cu update-uri la zi.... la sfori am lasat=o asa .... intre timp am mai facut rost de niste pdf-uri despre riging dar informatile si tehnicile le voi folosi la urm model ,si asta numai si numai ca le-am gasit dupa ce am terminat ; sincer nu-mi arde sa stric ce am facut mai ales ca dupa parerea mea "merge si asa" :)

acum lucrez la panze si scripeti pt ele.. .

poze!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 4.jpg
  • Imagine atasata: 5.jpg

#31 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 23 March 2014 - 02:42 PM

si un mic "flyby"inainte sa ma apuc de panze...

https://www.youtube....h?v=R7Zpk37u52U

#32 Useril este offline   mariusce 

• Membru deplin

Postat 03 May 2014 - 12:38 PM

cum a venit vara ...s-a cam stagnat constructia... dar prezint aici ultimul update la zi... mai raman de facut tunurile ,,,cu usi cu tot si niste statuete sub cabina ... in rest sa auzim numai de bine!

link video https://www.youtube....eature=youtu.be

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi