Forum Machete,Modelism,Hobby: USS hornet - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

USS hornet

#1 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 10 February 2014 - 07:55 PM

Salutare,
am demarat cu ceva vreme in urma, in paralel cu alte constructii, un kit USS HORNET, revell.
L-am luat la gramada din placerea de a-l transfera de pe raft la mine acasa, alaturi de celelalte nave construite.

Din punctul meu de vedere este un kit prost, fata de alte kituri de la Revell care sunt mai mult decat ok.
Poate ca este o parere personala, insa mi s-a parut ca e plin de bavuri, piesele se potrivesc destul de greoi, uneori am avut impresia ca sunt turnate total anapoda.

L-am adus la o faza intermediara, urmand a termina cat de curand vopsirea lui.

http://www.youtube.c...h?v=0Qy_0X1Q_Rs

Vizionare placuta

#2 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 11 February 2014 - 05:51 PM

Fain pānă acumImagine postata! Am văzut şi eu kitul şi īţi pot spune că faţă de USS NASSAU...este parfum Imagine postata
Să vezi acolo bavuri şi piese stāmbeImagine postata...
Īmi plac foarte mult tutorialele tale şi te invidiez (deşi invidia este un păcat Imagine postata ) atāt pentru timpul pe care īl ai la dispoziţie , cāt şi pentru ritmul de lucru Imagine postata. La mine timpul este cel mai mare duşman ...Imagine postata
Spor īn continuare şi mulţumim pentru că ne īmpărtăşeşti din munca ta Imagine postata!
Cu stimă, AlinImagine postata.

#3 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior

Postat 12 February 2014 - 08:45 AM

Salut,
multumesc pentru cuvintele frumoase, :drinks:
timp nu prea am, desi asa pare, incep deseori machete in "valuri" si le termin cand reusesc plin de entuziasm sa gasesc putina vreme. Lipsa de timp, desi filozofii ar putea cugeta mult asupra acestui aspect, este o problema a zilelor noastre, cand oricum tehnologia a facut pasi importanti, inclusiv in domeniul celor disponibile in modelism.

Trebuie sa recunosc ca nu ma documentez inainte de a cumpara cine a facut la origini un kit anume, cui apartine matrita, si am avut surpriza sa gasesc la aceeasi firma, in acest caz Revell atat kituri foarte bune cat si kituri foarte proaste. Cand am vazut cat de prost se imbina, m-am uitat inca odata sa vad daca nu am montat eu ceva anapoda :whistle:.

Ceva similar am patit si cu doua kituri Italeri, unul terminat de mult, un F22 scara 1:48 care s-a imbinat ok, si altul luat in aceeasi perioada (de fapt in acelasi moment de pe raft) un F15 cu care ma lupt acum in ideea de a-l termina, fara a-i mai aduce imbunatatiri. A fost lasat o perioada lunga in starea in care s-a aflat, plin de kit, cu piese care parca erau din filem diferite.

Pe scurt ideea este de a mai scapa din kiturile incepute, pentru a demara cateva proiecte pe care eu le consider cu adevarat interesante, e vorba de machete construite complet, in diferite domenii, precum si ceva cartoane. Sunt in acest moment "in lucru" machete feroviare si blindate.

#4 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior

Postat 05 April 2014 - 10:38 PM

Salutare,
iata si ultima parte a tutorialului, consider incheiata aceasta macheta, chiar daca ar mai fi fost multe de facut pentru a corecta deficientele kitului. De regula nu imi propun sa imbunatatesc foarte mult un kit care din punctul meu de vedere are lacune, prefer lucru scratch build.

https://www.youtube....h?v=vJjSXHrew24

#5 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 06 April 2014 - 08:49 AM

te felicit pentru initiativa de a posta filmulete cu ceea ce faci. categoric sunt utile celor care fac primii pasi pe domeniul asta. despre model nu am sa spun nimic, fiind out-of-the box. consider ca smecheria maxima la un kit este tocmai sa-l corectezi /imbunatatesti , in primul rand cu schratch-built , si mai apoi cu piese after-market. succesuri.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi