Sebastian, imi cer scuze pentru aceasta postare, poate era mai nimerit sa-ti cer permisiunea inainte de a o face.
Daca vei considera de cuviinta, te rog sa ceri unui moderator sa o stearga, pentru a pastra acest topic cit mai curat.
@gabrielglodean
Datorita unor necazuri in familie n-am avut posibilitatea sa-ti raspund pana azi, iar de maine probabil nici atat.
Totusi :
- imi ceri sa-ti pun pe tava unul sau mai multe texte unde "scrie" ceea ce am aratat in postarea anterioara, in conditiile in care opiniile tale se bazeaza pe ceea ce scrie pe forumuri straineze si bazat pe propria-ti intuitie/logica ?
- Inseamna ca deja ti-ai format o opinie prin lecturarea respectivelor forumuri straine, cele/cel romanesc nefiind suficient de lamuritor, banuiesc.
Desi as putea posta fotocopii ale ordinului OKW din toamna lui 1942 privind vopsirea blindatelor germane ( am chiar si fotocopii ale ordinului nr. 648/1937 dat de catre GHQ privind vopsirea materialului rulant britanic in Egipt si Palestina), uite ca nu o sa o fac.
-De ce ? Simplu, pentru ca nu consider ca e cazul aici si pentru ca nu doresc sa fac asta.
Insa poti afla mult mai multe rasfoind forumurile straine, mai bine garnisite cu informatii si probabil mult mai documentate si credibile decat cel scris in limba romana.
Si ca sa vezi ca nu sunt mojic in gandire, iti postez cateva imagini cu trapele unor P -IV (care se rabateaza 180 grade nu ca la T-34); imagini din care poti trage ce concluzie vrei.
Evident, exista si imagini cu trapele mecanicului conductor cat si ale radistului mitralior - nu ajutor de mecanic !, vopsite in culori de mascare; banuiesc insa ca le stii si tu. Insa ele nu reprezinta regula ci doar exceptia de la regulamentul pomenit mai sus.
gabrielglodean, la 27 December 2014 - 03:15 PM, a spus:
... Insa daca nici care nu are surse trapa putea fi roz sau sa aplice o interpretare a la Bohr sa primeasca culoare doar cand e deschisa.
N-am inteles ce-ai vrut sa scrii mai sus.
Si in speranta ca poate se termina odata cu scrierile cum ca senilele unor blindate germane sunt puse
gresit pe o macheta, pun mai jos un cadru care ar trebui sa cam lamureasca faptul ca in lipsa unei fotografii a carei reproducere e incercata de machetist, senilele nu pot fi puse decat
invers si nu gresit.
Iar exemple mai am - si nu doar in ceea ce priveste acest P-IV, a carui versiune se cam poate deduce din elementele vizibile in fotografie.
Panzerseba, inca odata imi cer scuze pentru aceasta postare.
Sanatate la toata lumea.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 28 December 2014 - 01:20 AM