Pagina 1 din 1
Vand fierastrau circular Proxxon
Postat 17 February 2015 - 04:25 PM
De vanzare fierastrau circular Proxxon KS 230.Nu am posibilitatea sa atasez poza, insa modelul puteti sa-l vizualizati pe site-ul firmei Proxxon.com.ro/ Pret 350 de Ron.Expediez oriunde in tara, plata in momentul primirii coletului, fara alte costuri suplimentare privind transportul.Circularul nu e nou, l-am folosit.
Postat 17 February 2015 - 05:57 PM
L-am folosit la realizarea unei singure machete (Endeavour-constructie de la zero) si mi s-au mancat dintii de la cureaua de transmisie (e din ceva cauciucat) de la axul motorului, la axul pe care se instaleaza discul taietor.M-am uitat pe site-ul firmei Proxxon sa vad daca au componente de schimb pentru circular si nu am gasit ce cautam,asa ca mi-am comandat un altul, tot KS 230.Consultand prospectul, am aflat ca au totusi curea de transmisie de vanzare, costa un moft, vreo 10 euro.Am achizitionat si cureaua asta de transmisie, am instalat-o si circularul merge.Asa ca m-am trezit potcovit cu 2 circulare KS 230.Optional, sunt dispus sa-l vand si pe cel nou, dar pe asta cer 480 de Ron (pret care include si expedierea lui).Cel nou e achizitionat de o luna si e in garantie inca.Cel vechi e achizitionat acu 5 ani insa l-am folosit doar la o nava.
Postat 18 February 2015 - 06:32 PM
Pretul ramane 320 Ron. Daca discul e o problema, Pot sa-ti ofer un disc nou nout la el.O sa-ti dai seama ca e nefolosit dupa cum arata dintii.E vorba de un disc debitor SUPER CUT care pe site-ul Proxxon e 52 de Ron plus 25 de Ron expedierea.Eu am in prezent 4 discuri, 2 noi si 2 folosite, asa ca pot sa ma lipsesc de unul nou.
Postat 19 February 2015 - 03:10 PM
Sa va aduc aminte de asta???
http://www.cartula.r...ararischimburi/
Pe urma tot moderatorul e de vina.....
http://www.cartula.r...ararischimburi/
Pe urma tot moderatorul e de vina.....
- ← IMI TREBUIESC 4 NR. DIN CUIRASATUL BISMARCK
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- donez catalog DRAGON 1995 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1