Buna seara,
Am revenit de la Nessebar bucurosi de reantalnirea cu prieteni si ca am legat noi prietenii cu cei ce impartasesc pasiunea pentru trenulete.
Despre drum, dus/intors, nu sunt prea multe de spus. Cu exceptia faptului ca am fost, putin, intarziati pe podul de la Giurgiu, in "partea" romaneasca se lucreaza la carosabil si se circula cu semafor, in rest fara probleme. Nu am intalnit, in cei 800 km, decat un echipaj de politie si acela nu a avut treaba cu niciuna din cele patru masini cu numere de Romania.
Sosea acceptabila, trafic moderat, se respecta viteza impusa pe tronsoane, nu se fac depasiri la limita si pe linie continua.
Am ajuns cu bine, am descins la cazare dupa care in salile de expozitie. Au fost doua, una pentru scara 1:87 si una pentru 1:120.
Bafta mea si a lui Niki a fost ca salile erau la subsolul hotelului, hotel Marieta, sali ce functioneaza, in sezon, ca discoteca.
Au fost facute o gramada de fotografii si cu toata selectia selectiilor tot au rezultat o gramada de pus pe forum.
Sper sa nu va plictisesc prea mult cu ele.
Incep cu scara 1:87.
Traseul, format din module CF, dupa unii se numesc segmente, a fost constituit din lucrari ale bulgarilor, maghiarilor si ale romanilor.
Ponderea cea mai mare au avuto lucrarile gazdelor.
Circuitul a fost montat, relativ, repede si strans, la sfarsit, si mai repede.
Andrei, foarte atent, punand la punct ultimele detalii si aliniind sinele astfel ca modelele sa ruleze fara probleme
Si la ei, ca si la noi, tema fierului vechi este de actualitate ...
... ca si aceea a exploatarii lemnului
...