Forum Machete,Modelism,Hobby: Sabatoare - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Sabatoare

#21 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Grup: Members
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 01 September 2006 - 07:06 AM

" Cine nu a fost acolo si nu a stat macar o luna ,nu are de unde sa stie, ESTE GREU !! FOARTE GREU PENTRU ROMANI !!! " :-) :-o :-o

Scuzati-ma ca intervin, dar este o afirmatie adevarat de ciudata :-o Cine sunt acolo majoritari? Cine are puterea de schimbare acolo? Generatia tanara spunea un cadru universitar clujean, si fiti atenti la afirmatie"deoarece dupa '90 foarte multi elevi si mai ales studenti au primit burse de studii in Romania" :-o 8-) :-o
Pana aici totul laudabil si chiar cu o speranta de indreptare in bine....dar Dlor sa stiti ca nu este chiar asa cum cred unii , De Ce???
Este extrem de ciudat si de regretabil de a fi in preajma acestor vlastare moldave care in pofida faptului ca au avut sansa de a studia aici cand sunt doi (oriunde) VORBESC RUSESTE da ati citit bine RUSESTE !!! Si va rog sa ma credeti ca de 4 ani cunost foarte bine domeniu universitar clujean si din postura de student si din alta postura!!! Este atat de jenant si de penibil mai ales pentru persoana mea deoarece toti cunoscutii stiu ca-s bucovineano-moldovean si doare cand ti se atrage atentia ceva in genu urmator "Astia de a tai is...."

Oare cum ar fii ca niste unguri de-a nostri sa fie studenti la Buda si ar vorbii romaneste....ce ar spune cei de a colo???? :-D :-D :-D

Cu respect Flavius-Mihail"Maverick"

#22 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 01 September 2006 - 09:25 AM

Citeaza

Este extrem de ciudat si de regretabil de a fi in preajma acestor vlastare moldave care in pofida faptului ca au avut sansa de a studia aici cand sunt doi (oriunde) VORBESC RUSESTE da ati citit bine RUSESTE !!! Si va rog sa ma credeti ca de 4 ani cunost foarte bine domeniu universitar clujean si din postura de student si din alta postura!!!

Din pacate, trebuie sa confirm cele spuse de fratele Maverick. Din mediul universitar Bucurestean, de aceasta data. Si io am avut colegi basarabeni, iar acum pot sa-i vad aproape zilnic, din alta postura.
Pe vremea studentiei mele, era mai bine din aceasta privinta. Cativa din fostii mei colegi s-au naturalizat "in regat", si-au luat cetatenie, s-au insurat aici si s-au integrat binisor !
Acum, vad studenti care trec patru ani printr-o scoala "de arta" si la sfarsit vorbesc la fel de prost si stricat romaneste, ca la inceput. Prin contrast, studentii din Serbia, la sfarsitul scolii vorbesc PERFECT romaneste...

Mai pot spune, ca am fost de destule ori la Chisinau... si stiu bine CUM si CE este acolo...

#23 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 01 September 2006 - 09:46 AM

Am permis topicul asta doar atata timp cat se pastra in limite non-politice... Gen sarbatori, etc... Scuze, sabatori :roll: Dar vad ca deja se duce spre altceva, drept urmare este cazul sa-i punem punct, pana nu ajungem la certuri.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi