Forum Machete,Modelism,Hobby: Beutepanzer 35 S 739(f) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Beutepanzer 35 S 739(f) 1/35

#1 Useril este offline   gabrielglodean 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 437
  • Inregistrat: 07-August 12
  • Interests:???

Postat 03 July 2016 - 10:08 AM

Dupa cum am promis mai demult postez macheta completa a Somua-ul Tamiyot. Dupa cum, vedeti si din titlu e un vehicul de captura, conversia fiind realizata cu ajutorul conversie Mr. Modellbau.
Kit-ul de baza e bun, dar am reusit reusit sa dezintegrez senilele click-able din kit (al doilea set din doua distrus, astea ma depasesc). Daca vrea cineva ce a mai ramas din ele, i le donez.
Conversia e acceptabila, doar teava de metal e mult prea lunga (cu vreo 0.6 cm, ceea ce vreo 20 cm la vehiculul real).

Vopsirea a fost facuta cu aceleasi chestii ca si in celelalte postari.

Spre sa va placa,

Gabriel Glodean

PS. ii multumesc lui Whittmann pt decaluri. Dar dry transferurile au fost "nashpa" rau.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC04296.jpg
  • Imagine atasata: DSC04297.jpg
  • Imagine atasata: DSC04298.jpg
  • Imagine atasata: DSC04299.jpg
  • Imagine atasata: DSC04300.jpg
  • Imagine atasata: DSC04301.jpg
  • Imagine atasata: DSC04302.jpg
  • Imagine atasata: DSC04303.jpg

#2 Useril este offline   OldHammer 

• Membru senior
  • Postari: 852
  • Inregistrat: 23-March 12
  • Interests:Blindate

Postat 04 July 2016 - 08:51 AM

Interesant model si foarte neobisnuit! Felicitarile mele!

#3 Useril este offline   gabrielglodean 

• Membru senior

Postat 04 July 2016 - 05:35 PM

Merci OldHammer.

#4 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 05 October 2016 - 03:23 PM

Salutare, Gabriel. Frumoasă mașinărie. Īmi place cum ți-a ieșit. Sorry about the dry transfers. Ce mai e diferit la beute față de varianta franțuzească, īn afară de cupolă? Și care a fost problema cu șenilele? Să nu o pățesc la fel și eu cu al meu (pe care o să-l fac francez, totuși).
Ai folosit Friul, nu?

#5 Useril este offline   gabrielglodean 

• Membru senior

Postat 05 October 2016 - 04:34 PM

Vezi postareaMichael_Wittmann, la 05 October 2016 - 03:23 PM, a spus:

Salutare, Gabriel. Frumoasă mașinărie. Īmi place cum ți-a ieșit. Sorry about the dry transfers. Ce mai e diferit la beute față de varianta franțuzească, īn afară de cupolă? Și care a fost problema cu șenilele? Să nu o pățesc la fel și eu cu al meu (pe care o să-l fac francez, totuși).
Ai folosit Friul, nu?

Vehiculul meu e ipotetic, dar ma rog inspirat din carti despre beute frantuzesti si din s-35-ul de la Saumur. Am adaugat bazei nemtesti pe partea dreapta a vehicului, am scos cele 4 stowage boxuri tot de pe dreapta si am plasa chestia mare din spate. Am introdus pioneering tool-urile de tip german pe stanga. Putea fi modificat si farul (trecut in baza antenei circulare a francezilor), la fel si notekul francez. Si evident am adaugat armura in plus formata din zale.

Cu senilele a fost problema ca sunt clickable si nu le-am lipit. In lumea modelistica alea mi se par cele mai mari mizerii. Si evident dupa vopsire la montaj s-au dezintegrat. Si in plus cred ca indica sa pui cu vreo 3 zale mai putin pe fieare parte.

Da, Friul. Daca ai nevoie de cele ramas ti le pot dat. Si zalele de plastic.... Ms inca o data de decaluri.

#6 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 05 October 2016 - 05:51 PM

Vezi postareagabrielglodean, la 05 October 2016 - 04:34 PM, a spus:

Cu senilele a fost problema ca sunt clickable si nu le-am lipit. In lumea modelistica alea mi se par cele mai mari mizerii. Si evident dupa vopsire la montaj s-au dezintegrat. Si in plus cred ca indica sa pui cu vreo 3 zale mai putin pe fieare parte.

Le-ai vopsit cu email-uri? Sau s-au dezintegrat la wash-uri?

Vezi postareagabrielglodean, la 05 October 2016 - 04:34 PM, a spus:

Da, Friul. Daca ai nevoie de cele ramas ti le pot dat. Si zalele de plastic.... Ms inca o data de decaluri.

Dacă nu īți mai trebuie, le pot folosi. Mulțumesc. Numai că nu are rost să te grăbești să le trimiți... Imagine postata Cānd ne vedem, e bine...

#7 Useril este offline   gabrielglodean 

• Membru senior

Postat 05 October 2016 - 08:03 PM

Lectia cu spalaturi am invatat-o deja. Cand am inceput sa le invart in jurul idler-ului s-a desirat in mai multe locuri si s-au marit si gaurile si nu mai stateau fara lipici.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi