Forum Machete,Modelism,Hobby: Vand machete Cararama 1/72 (Diecast) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand machete Cararama 1/72 (Diecast)

#1 Useril este offline   Claudiu-Daniel 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 15-June 14

Postat 01 October 2016 - 09:23 AM

Salutare!
Pentru că în ultima perioadă au avut loc câteva schimbări în viaţa noastră, mă văd nevoit să renunţ la unele planuri în ceea ce priveşte domeniul "Machete" şi unul dintre ele este diorama în care vroiam să scot în evidenţă autorităţile de salvare/intervenţie ale Olandei - am ales ţara asta pentru simplu fapt că mi-au plăcut cum erau colorate maşinile.
Aşa că iată ce scot la vânzare:

Imagine atasata: 01.jpg Imagine atasata: 02.jpg Imagine atasata: 03.jpg Imagine atasata: 04.jpg

Toate sunt noi, exact aşa cum le-am cumpărat, iar ca preţ, m-am gândit la 20 de lei pentru fiecare set, respectiv 11 lei pentru cele single. Plus binenţeles, transportul - dacă e cazul.
Iar ca bonus, în cazul în care există cineva care le vrea pe toate, ofer gratuit şi un decal de EC-135:

Imagine atasata: 05.jpg

Toate cele bune!

#2 Useril este offline   matly 

• Membru senior
  • Postari: 349
  • Inregistrat: 27-September 11

Postat 01 October 2016 - 09:47 PM

Salut!

Ceva care sa fie din gama utilitarelor de aviatie nu ai?

Aceasta postare a fost editata de matly: 01 October 2016 - 09:50 PM

#3 Useril este offline   Claudiu-Daniel 

• Membru deplin
  • Postari: 75
  • Inregistrat: 15-June 14

Postat 02 October 2016 - 09:04 AM

'Neaţa bună.
De-ale aviaţiei nu am avut decât un EC-135 - de la el am decalul (cel de mai sus), chitul însă l-am păstrat, cu speranţa că poate vreodată îl voi face vreun SMURD sau IGAv.

P.S.: Lista s-a scurtat puţin, Mercedesul A plecând deja "la plimbare" la alt proprietar. Drept urmare, rămân celelalte, la preţurile anunţate sau 50 de lei tot pachetul.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi