Bine v-am gasit(sau mai bine zis bine CA v-am gasit!)
multumesc pentru ajutor , baieti ! Chiar acum plec sa vad magazinul ala pentru artisti de pe Cuza (eu chiar acolo muncesc ,daca asta se poate numi munca) sa vad ce mai gasesc.
Eu planuiesc sa fac cam asa: pentru inceput am comaNDAT NISTE TANCURI LA SCARA 1:35 pe care voi incerca sa le montez doar. Nu ma voi apuca de vopsit doar in momentul cand sunt multumit de rezultatele lipirii.
al doile pas : voi incepe sa vopsesc doar machete de tancuri , avioane... fara a ma atinge de oameni la care ma voi apuca doar dupa ce imi dau seama cum sta treaba si cu vopsitul
in viitor nu cred ca ma voi apuca de diorame pentru ca eu sunt de fel din Brasov (in Iasi stau cu chirie pt. ca aici muncesc) si pana nu ma vad la casa mea (1-2 ani)nu cred ca voi face ceva de "amploare".
Cand ma voi intoarce la Bv imi voi face o camera dedicata nimai dioramelor si vignetelor( visez ,dar sunt 80% ca voi putea).
Spre deosebire de multi dintre voi am reusit sa-mi fac rist de o femeie care nu prea ma deranjeaza si nu umbla sa faca aiurea curatenie (mai am o colectie de aprox 1500-2000 de filme pe cd-uri de care nu se stinge decat cu acordul meu.
Cu timpul stau f.bine , cu rabdarea si mai si , iar cu banii binisor.
Visez de mult sa pot face asa ceva ,dar nimai acum mi-am luat inima-n dinti si ma bucur ca am facut-o.