],probabil si din cauza minidioramelor...Acum 5 ani,cind m-am apucat de modelit,am dat o fuga pina in Bucuresti,ca sa-mi aduc un Firefly,un Jagdpanther si un T-34 C[atit am gasit],de care,va imaginati,am fost teribil de incintat
 ],probabil si din cauza minidioramelor...Acum 5 ani,cind m-am apucat de modelit,am dat o fuga pina in Bucuresti,ca sa-mi aduc un Firefly,un Jagdpanther si un T-34 C[atit am gasit],de care,va imaginati,am fost teribil de incintat  .In sfirsit,cind voi avea timp si o camera ca lumea,probabil ca voi face un articol despre kiturile Matchbox[actuale Revell-unele].
 .In sfirsit,cind voi avea timp si o camera ca lumea,probabil ca voi face un articol despre kiturile Matchbox[actuale Revell-unele].Sdkfz 251 B,un model diferit de cel de la Italeri[Esci-care este model C],a fost exact ce-mi trebuia pt.251/10,impreuna cu Pak-ul 35 cu tunul de 37 mm,de la Fujimi[1/76].Dupa montajul si "permutarile" de rigoare,i-am "tras" o culoare de baza[Revell 78],peste care i-am aplicat o "zugraveala" cu un sand acrilic de la Zvezda,"minjit" pe ici-colo cu gun-meta[MM].Si,findca nu mi s-a parut destul de "jegos",i-am mai tras o "spalatura" fina cu un negru acrilic de la Zvezda,prafuit,la final cu un light-sandy,tot de la Zvezda.Ofiterul[nu m-am hotarit inca daca-l pun pe asta],apartine setului Dak-Airfix.Deocamdata,desi montajul si vopsirea e finalizata,urmeaza sa-l "impodobesc" cu o prelata,ceva canistre,radio,niste cutii de munitie si ceva figurine-poate-mi mai dati voi ceva idei...
A,era sa uit camo-ul de desert.Pt.a evita intrebarile privitoare la camo,pt.cei interesati [in mod deosebit ]de acesta,vedeti Armour in desert[Squadron Signal] .Cam atit si...spor la modelit.

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus

Postat 08 October 2006 - 05:44 PM

Postat 08 October 2006 - 05:44 PM
					 ?!
  ?!

Postat 08 October 2006 - 05:57 PM

Postat 08 October 2006 - 05:57 PM