Pagina 1 din 1
SMER cine poate da informatii??
Postat 12 October 2006 - 05:32 PM
Am vazut azi la o librarie 2 kituri smer 1:72 : me-262 si fieseler 156 ; din ce am putut observa pe cutie, aveau si fotoincizii inauntru; stie cineva daca este adevarat? si va rog daca imi poate spune cineva despre calitate si cum vi se pare pretul de 26 ron ? multumesc anticipat
Postat 12 October 2006 - 05:53 PM
8-) Sa stii ca ii adevarat cu fotoinciziile sunt acolo in cutie asteptand a fii puse unde trebuie si mai ales cum trebuie.
Cat ce priveste aspectul calitatii sa stii ca mi se par mai reusite fata de alte firme care se gasesc la noi...am avut Me-262 revell catastrofa si apoi am avut ocazia de a lucra un smer a fost mult mai placut si fara prea mult stres,detalierea placuta atat in negativ cat si in pozitiv,piesele se imbina frumos fara prea multa bataie de cap,etc :hammer:
Iar pretu e bun(unde gasesti kit cu fotoincizii la 260.....
)
Cu respect mi-am exprimat parerea, Maverick

Cat ce priveste aspectul calitatii sa stii ca mi se par mai reusite fata de alte firme care se gasesc la noi...am avut Me-262 revell catastrofa si apoi am avut ocazia de a lucra un smer a fost mult mai placut si fara prea mult stres,detalierea placuta atat in negativ cat si in pozitiv,piesele se imbina frumos fara prea multa bataie de cap,etc :hammer:
Iar pretu e bun(unde gasesti kit cu fotoincizii la 260.....

Cu respect mi-am exprimat parerea, Maverick
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 12 October 2006 - 05:54 PM
Postat 12 October 2006 - 06:06 PM
Dupa parerea mea Me 262 de la Revell e mult mai bun si ca imbinare si ca detalii (are ca minusuri cred eu cupola, si forma botului care nu prea aduce cu un me 262). La forma Smerul (mi se pare ca e o reeditare heller)parca arata mai bine dar e cam subdimensionat.In schimb are liniile in pozitiv, fotoinciziile nu se potrivesc extraordinar la dimensiunile machetei, trenul de aterizare si baia acestuia nu prea au detalii.
Postat 12 October 2006 - 08:13 PM
Kiturile 262 si 156 ale smer sunt vechile kituri Heller la care Smer a adaugat niste fotodcupate.
Storchul e frumos si se poate lucra cu el. 262ul nu e bun are probleme grave la forme.
Daca vrei un 262 bun, Cauta kitul Revell (cel nou, ca ala vechi e dezastru) care este excelent.
HTH
Radu
Storchul e frumos si se poate lucra cu el. 262ul nu e bun are probleme grave la forme.
Daca vrei un 262 bun, Cauta kitul Revell (cel nou, ca ala vechi e dezastru) care este excelent.
HTH
Radu
Postat 16 October 2006 - 05:53 PM
subiectiv,ca unu' ce vinde smer am fost fericit cu editarea unor avioane care nu prea se gasesc si la niste preturi decente
smer are o politica de a scoate machetele in 3 variante basic
hi tech cu fotodecupaje
hi tech plus cu foto si rasina
sunt singurii pe care i-am vazut pe rafturi cu av ww2 franceza
typhoon,tempest 4 sau 5 var de spit avioane americane de la inceputulww2
deasemenea multe kituri 1/48 ww1
smer are o politica de a scoate machetele in 3 variante basic
hi tech cu fotodecupaje
hi tech plus cu foto si rasina
sunt singurii pe care i-am vazut pe rafturi cu av ww2 franceza
typhoon,tempest 4 sau 5 var de spit avioane americane de la inceputulww2
deasemenea multe kituri 1/48 ww1