"Serghei Korolev care in timpul WW2 deja dispunea de fonduri"
ba bine ca nu..korolev a facut puscarie de i-a ajuns, a lucrat mult timp intr-un Gulag sau sharaga la avioanele lui Petleakov, la sfarsitul detentiei se pare ca era chiar usor dezechilibrat de experienta traita, se spune ca expresia lui favorita era: "ne vor omora pe toti, vom disparea fara urma". De fapt majoritatea constructorilor de avioane sovietici au lucrat din puscarie inainte si pe timpul razboiului, inclusiv "tatal" lor, Tupolev.
de ce nemti aviatie
Postat 19 October 2006 - 02:35 PM
Cristian, ai 90% dreptate, totusi in ceea ce priveste imaginatia nemtilor, timpul a trecut, oamenii s-au mai schimbat.
Am vazut probe de design si decoratiuni nemtesti care le ridiculizeaza pe cele frantuzesti (atat de vestiti in domeniu). Poate ca e vorba despre o natie care a trait cu aceasta tara si si-a pus in cap si in ambitie sa schimbe percaptia asta.
Chiar asa, iar am alunecat si vorbim de chestii gri - poitica, sociologia maselor si alte chestii greu digerabile.
Fiecare are o idee formata si o perceptie usor diferita asupra unor evenimente si date istorice fixe.
Hai sa discutam de machete...!
Am vazut probe de design si decoratiuni nemtesti care le ridiculizeaza pe cele frantuzesti (atat de vestiti in domeniu). Poate ca e vorba despre o natie care a trait cu aceasta tara si si-a pus in cap si in ambitie sa schimbe percaptia asta.
Chiar asa, iar am alunecat si vorbim de chestii gri - poitica, sociologia maselor si alte chestii greu digerabile.
Fiecare are o idee formata si o perceptie usor diferita asupra unor evenimente si date istorice fixe.
Hai sa discutam de machete...!