Forum Machete,Modelism,Hobby: lege sau cenzura? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

lege sau cenzura? insemne germane

#21 Useril este offline   szek 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 241
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 17 November 2006 - 11:18 PM

kiturile au fost aduse probabil din germania.
acum cativa ani am cumparat cea kituri tamiya ptr un prieten, ceva blindate, si toate zvasticile de pe sigla AfrikaKorps erau date cu marker.
la un avion tamiya era taiata coala de decaluri cu foarfeca, lipseau zvasticile.

si daca ma gandesc bine, distribuitorul tamiya pe europa parca e tamiya dickie din nurnberg:)

#22 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4974
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 17 November 2006 - 11:22 PM

Tata, nu stiu de unde le-a adus, dar poate la vama le-au pictat, ca era la doua persoane in spatele meu cind mi-au venit migurile de la MPMshop la posta din Pantelimon :hammer:

#23 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 17 November 2006 - 11:22 PM

Arhi, la Nov 18 2006, 12:10 AM, a spus:

Gabi, una-i una si alta-i alta, cum a zis si Mao, citat de Adrian Paunescu!...
In primul rand, n-am de ce sa port tricoul tau, pentru ca nu-s nazist! Intrebarea mea era insa absolut normala pentru un forum de discutii - care ar trebui sa fie LIBER la capitolul nostru! Discutarea despre simbolurile cu pricina s-ar situa la Art.4, alineatul 3, din legea pe care o citezi! Da-mi voie sa-ti spun ca ai o atitudine nepotrivita, iar eu m-am simtit jignit de "argumentele" tale in privinta tricoului.

Da-mi voie sa-ti spun ca daca postezi o "svastica mare si lata in semn de nemultumire" asa cum ai intrebat te situezi in conditiile articolului 4, alineatul 2. Ala care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. Asa ca nu stiu cine are atitudini nepotrivite. :-D D-asta ti-am si recomandat ca inainte sa citesti legea.

In rest, e plin forumul de svastici folosite corect, machete gramezi cu svastici, si nu s-a sesizat nimeni. Ca n-are motiv...

#24 Useril este offline   kingtiger3002 

• Membru senior
  • Postari: 475
  • Inregistrat: 07-May 05
  • Interests:Blindate ww2

Postat 18 November 2006 - 12:14 AM

Just shi la obiect Cartula..eu la toate avioanele germane am zvastica pusa shi nu ma aratat nimeni cu degetul ca nazist ete pur shi simplu istorie , fara de care nu putem sa ne ascundem dupa deget , este cenzurata in multe tari dar asta nu inseamna ca nu ai voie so o folosesti mie chiar imi place cum arata

#25 Useril este offline   AlexGiuglea 

• Membru senior
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 29-April 06

Postat 18 November 2006 - 12:28 AM

cartula, la Nov 17 2006, 10:58 PM, a spus:

(3) Nu constituie infractiune fapta prevăzută la alin. (1) sau (2), dacă este săvârsită in interesul artei sau stiintei, cercetării ori educatiei.
................

Cred ca si in modelism este permisa folosirea zcvasticii :-? .

#26 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 18 November 2006 - 12:59 AM

Pai asta am spus si mai sus.

Citeaza

... Apropos, pentru cei care nu stiu, legea romana e destul de permisiva in zona afisarii acestor simboluri in sensul care ne intereseaza pe noi. ...

... In rest, e plin forumul de svastici folosite corect, machete gramezi cu svastici, si nu s-a sesizat nimeni. Ca n-are motiv... ....

Da, in modelism n-ai absolut nici o problema.

#27 Useril este offline   MasterOfDark 

• Membru deplin
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 11-September 06

Postat 18 November 2006 - 02:10 AM

da secera si ciocanu dece mama masi nu le cenzureaza si palea........ mama lor , ce osa urmeze....filmele derazboi cenzurate si eventual uinsemnele naziste acoperite cu blur...lol lumea asta chiar se duce de ri[pa rau de tot.....

ps. ce se spune ca a fost defapt nu a fost ........treaba aia cu pirlitu evreilor daca intelegeti voi ....de vina sunt iudo masonii astia imputiti care conduc lumea din umbra :-D

#28 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 18 November 2006 - 09:07 AM

N-am incetat sa spun public, ca acest forum, este in special drag inimii mele !
Si este asa, pentru ca aici am intalnit, virtual si apoi personal, o groaza de oameni minunati, talentati, sensibili, inteligenti si cu adevarat DEOSEBITI !
Ma bucur mult de asta si ma simnt cu adevarat mai BOGAT. Pentru ca din astfel de relatii, au inceput sa se infiripe prietenii trainice si (dincolo de gluma), cu adevarat "fratii". Si acest lucru este minunat... pentru ca este rar si pretios, la varsta mea si in lumea asta alienanta in care avem norocul sa ne ducem vietisoarele...
Clipele petrecute virtual in acest forum, ma fac sa ma simnt mai bine si mai impacat cu mine insumi, pentru ca intalnesc aici oameni "maturi" care si-au pastrat acea nepretuita ramasita de candoare si curatenie copilareasca, in fundul sufletelor lor... si o folosesc intr-un mod "nobil" si creativ : visand, nazuind si CONSTRUIND modele !

De aceea, doresc FOARTE mult, ca acest forum sa-si pastreze acea SANITATE si curatenie, care il fac ATAT DE DEOSEBIT, fata de alte nenumarate CLOACE DUBIOASE, de care, din pacate, este prea-plin spatiul virtual de limba neaos romaneasca !

Cu siguranta ca, ineptii mizerabile ca aceasta:

Citeaza

ce se spune ca a fost defapt nu a fost ........treaba aia cu pirlitu evreilor daca intelegeti voi ....de vina sunt iudo masonii astia imputiti care conduc lumea din umbra

NU AU CE CAUTA IN ACEST FORUM !
Sunt destule site-uri, gen pubela de scarna si kk, in care cei care se simnt tentati sa-si deverseze preaplinul, o pot face linistiti... ba pot primi si aplauze pentru asta, de la "tovarasi de suferinta"...
Aici este un loc menit impartasirii unei FRUMOASE pasiuni comune, deasemenea un loc al bunului-simnt si al intelepciunii !!!

Si, ca sa nu iegziste confuzii, va zic: De sange io sunt oltean si nici putza nu o am taiata prin-prejur ! Dar asta... nici o relevanta NU ARE !

Io personal, NU MAI SUNT DISPUS sa tolerez asa ceva.
Si SUNT CONVINS ca majoritatea FRATILOR, gandesc la fel !

#29 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 18 November 2006 - 09:36 AM

MasterOfDark, la Nov 18 2006, 03:10 AM, a spus:

da secera si ciocanu dece mama masi nu le cenzureaza si palea........ mama lor , ce osa urmeze....filmele derazboi cenzurate si eventual uinsemnele naziste acoperite cu blur...lol lumea asta chiar se duce de ri[pa rau de tot.....

ps. ce se spune ca a fost defapt nu a fost ........treaba aia cu pirlitu evreilor daca intelegeti voi ....de vina sunt iudo masonii astia imputiti care conduc lumea din umbra :-D

MasterOfDark, tocmai ne arati de ce nu au ce cauta subiecte de genul asta aici pe forum...

Din cauza celor ca tine.
Subiectul e inchis.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi