lege sau cenzura? insemne germane
Postat 17 November 2006 - 11:18 PM
acum cativa ani am cumparat cea kituri tamiya ptr un prieten, ceva blindate, si toate zvasticile de pe sigla AfrikaKorps erau date cu marker.
la un avion tamiya era taiata coala de decaluri cu foarfeca, lipseau zvasticile.
si daca ma gandesc bine, distribuitorul tamiya pe europa parca e tamiya dickie din nurnberg:)
Postat 17 November 2006 - 11:22 PM
Arhi, la Nov 18 2006, 12:10 AM, a spus:
In primul rand, n-am de ce sa port tricoul tau, pentru ca nu-s nazist! Intrebarea mea era insa absolut normala pentru un forum de discutii - care ar trebui sa fie LIBER la capitolul nostru! Discutarea despre simbolurile cu pricina s-ar situa la Art.4, alineatul 3, din legea pe care o citezi! Da-mi voie sa-ti spun ca ai o atitudine nepotrivita, iar eu m-am simtit jignit de "argumentele" tale in privinta tricoului.
Da-mi voie sa-ti spun ca daca postezi o "svastica mare si lata in semn de nemultumire" asa cum ai intrebat te situezi in conditiile articolului 4, alineatul 2. Ala care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. Asa ca nu stiu cine are atitudini nepotrivite.

In rest, e plin forumul de svastici folosite corect, machete gramezi cu svastici, si nu s-a sesizat nimeni. Ca n-are motiv...
Postat 18 November 2006 - 12:14 AM
Postat 18 November 2006 - 12:28 AM
cartula, la Nov 17 2006, 10:58 PM, a spus:
................
Cred ca si in modelism este permisa folosirea zcvasticii :-? .
Postat 18 November 2006 - 12:59 AM
Citeaza
... In rest, e plin forumul de svastici folosite corect, machete gramezi cu svastici, si nu s-a sesizat nimeni. Ca n-are motiv... ....
Da, in modelism n-ai absolut nici o problema.
Postat 18 November 2006 - 02:10 AM
ps. ce se spune ca a fost defapt nu a fost ........treaba aia cu pirlitu evreilor daca intelegeti voi ....de vina sunt iudo masonii astia imputiti care conduc lumea din umbra

Postat 18 November 2006 - 09:07 AM
Si este asa, pentru ca aici am intalnit, virtual si apoi personal, o groaza de oameni minunati, talentati, sensibili, inteligenti si cu adevarat DEOSEBITI !
Ma bucur mult de asta si ma simnt cu adevarat mai BOGAT. Pentru ca din astfel de relatii, au inceput sa se infiripe prietenii trainice si (dincolo de gluma), cu adevarat "fratii". Si acest lucru este minunat... pentru ca este rar si pretios, la varsta mea si in lumea asta alienanta in care avem norocul sa ne ducem vietisoarele...
Clipele petrecute virtual in acest forum, ma fac sa ma simnt mai bine si mai impacat cu mine insumi, pentru ca intalnesc aici oameni "maturi" care si-au pastrat acea nepretuita ramasita de candoare si curatenie copilareasca, in fundul sufletelor lor... si o folosesc intr-un mod "nobil" si creativ : visand, nazuind si CONSTRUIND modele !
De aceea, doresc FOARTE mult, ca acest forum sa-si pastreze acea SANITATE si curatenie, care il fac ATAT DE DEOSEBIT, fata de alte nenumarate CLOACE DUBIOASE, de care, din pacate, este prea-plin spatiul virtual de limba neaos romaneasca !
Cu siguranta ca, ineptii mizerabile ca aceasta:
Citeaza
NU AU CE CAUTA IN ACEST FORUM !
Sunt destule site-uri, gen pubela de scarna si kk, in care cei care se simnt tentati sa-si deverseze preaplinul, o pot face linistiti... ba pot primi si aplauze pentru asta, de la "tovarasi de suferinta"...
Aici este un loc menit impartasirii unei FRUMOASE pasiuni comune, deasemenea un loc al bunului-simnt si al intelepciunii !!!
Si, ca sa nu iegziste confuzii, va zic: De sange io sunt oltean si nici putza nu o am taiata prin-prejur ! Dar asta... nici o relevanta NU ARE !
Io personal, NU MAI SUNT DISPUS sa tolerez asa ceva.
Si SUNT CONVINS ca majoritatea FRATILOR, gandesc la fel !
Postat 18 November 2006 - 09:36 AM
MasterOfDark, la Nov 18 2006, 03:10 AM, a spus:
ps. ce se spune ca a fost defapt nu a fost ........treaba aia cu pirlitu evreilor daca intelegeti voi ....de vina sunt iudo masonii astia imputiti care conduc lumea din umbra

MasterOfDark, tocmai ne arati de ce nu au ce cauta subiecte de genul asta aici pe forum...
Din cauza celor ca tine.
Subiectul e inchis.