Pagina 1 din 1
miiica problema MAREE!
Postat 08 December 2006 - 02:40 AM
buna. am o problema destul de nasoala. (desigur iar va enervez cu intrebari cretine). am un '53 chevy bel air. frumoasa masina, macheta de la revell cu multe detalii. trebuie vopsita rosu brilliant, si cu topul alb. numa ca nu a aerograf, si cu pensula se intampla sa'mi aisa mereu nuante. am incercat sa diluez si cu apa si cu color mix. si tot imi ies dare, in plus, la dilutia cu apa cel putin la primul strat, nu se acopera deloc cum ar trebui. suprafata machetei e f f lucioasa. vopselele cunt de la testors si sum acrilice. un sfat? multumesc.

Postat 08 December 2006 - 03:03 AM
Cel mai bun sfat ar fi sa-ti iei aerograf si compresor.
Un sfat mai putin bun ar fi sa incerci cu spray-uri. Iaca tocmai a adus un nene spray-uri tamiya. Imposibil sa nu aiba un rosu si un alb.
Si cel mai prost sfat (pe care probabil ca-l vei imbratisa) este sa iei rosu enamel glos la care sa faci dilutie 30% (aproximativ) si sa-l dai cu pensula (una moale si mai mare. Glosul are obiceiul sa se aseze singur dupa pensulare. Uscarea o sa dureze ceva mai mult si va trebui neaparat sa o faci sub ceva de protectie contra praf. Adica sa-l bagi intr-o cutie vreo 4-5 zile.
Supces !
Un sfat mai putin bun ar fi sa incerci cu spray-uri. Iaca tocmai a adus un nene spray-uri tamiya. Imposibil sa nu aiba un rosu si un alb.
Si cel mai prost sfat (pe care probabil ca-l vei imbratisa) este sa iei rosu enamel glos la care sa faci dilutie 30% (aproximativ) si sa-l dai cu pensula (una moale si mai mare. Glosul are obiceiul sa se aseze singur dupa pensulare. Uscarea o sa dureze ceva mai mult si va trebui neaparat sa o faci sub ceva de protectie contra praf. Adica sa-l bagi intr-o cutie vreo 4-5 zile.
Supces !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1