Forum Machete,Modelism,Hobby: Simulator Avion - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Simulator Avion

#21 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 15 December 2006 - 03:37 PM

Salut,

Din pacate/fericire IL-2 este un excelent simulator WWII. Nu ai prea multa avionica (nu ai pilot automat si nici nu zboara computerul de bord pentru tine).

Cam o data la doua sesiuni de joc crap sau pierd avionul din cauza ca ma ciocnesc de adversar. Trebuie sa recunosc ca de mult timp nu a mai reusit nimeni sa ma doboare dar nu reusesc sa ma dezvat de un obicei extrem de prost. Trag in adversar de la distanta foarte mica (aprox 30m) si de celel mai multe ori resturile avionului doborit ma rezolva si pe mine.
Dar senzatia e minunata. :-)

Iti trebuie un Joystick cu Force-feedback altfel nu reusesti sa simti aeronava asa cum trebuie.

Habar nu am cum se zboara un Mig-21 :angry: :angry: ;-)

Ki-84 (pentru puterea de foc extraordinara si motorul superb), La-7 (pentru manevrabilitatea iesita din comun) si P-39 Airacobra (pentru putere de foc si robustete) sunt favoritele mele.

Nu ai radare istete (ce se activeaza printr-o apasare de buton) nu ai sisteme de bruiere, nici de identificare (de destule ori am plecat la interceptie si m-am trezit ca urmaresc un coleg). Poti doar sa zbori si trebuie sa faci mai bine decit ceilalti.

Christian

Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 15 December 2006 - 03:38 PM

#22 Useril este offline   electric 

• Membru senior
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 15 December 2006 - 05:50 PM

mai, eu nu prea agreez force feedback, mi se pare ca bazaiala din stick nu are de-a face cu zborul . Am avut un stick saitek cyborg evo FF . foarte precis. dar am renuntat la el ( a se citi l-am stricat) in favoarea mai vechiului meu Top Gun Afterburner II.

Teoretic, daca vrei stick, in ordinea calitatii si a preturilor, gandeste-te la:
Saitek X52
HOTAS Cougar
CH Fighterstick

merita si niste pedale.

Dupa mine, cel mai frumos se misca in joc acum 109G2-u'. :hammer:

Ca senzatie , cel mai greu e de zburat cu IAR80/81. Dar cand zbori in echipa, poti face pilaf lagg-uri si alte avioane "rosii".

#23 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 16 December 2006 - 11:03 AM

AlexPl, la Dec 15 2006, 02:23 PM, a spus:

Oare IL 2 cade la fel de des ca si Mig 21?

Ca fapt divers, in cea mai tare forta aeriana a lumii, in medie, pe an, se pierd 70-90 de aeronave d-alea.... high-tech, cu "cei mai tari" piloti ai Pamantului...

Hai sa nu ne legam de 21, si sa nu privim aceste evenimente de zbor din prisma incompetentilor din mass-media, ce nu stiu care este diferenta intre un avion si o aeronava, sau ce este un Airbus si ce e un MiG. :whistle:

#24 Useril este offline   Aschi 

• Membru deplin
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 25-January 06

Postat 16 December 2006 - 12:06 PM

Adevar graiesti Kamob. Cand vad un ziar in care scrie ca a mai cazut un MIG. IL ARUNC DIRECT LA COS.
Pt. cristian curec subiectul IL FB:
Preferatele mele sunt:
BF 109 G6
La 5 FN 3
Ki 84
si nu in cele din urma tărăboanţa numită Brewster Buffalo (B 239 cu finlandezii i-am snopit pe rusi)
Desi Fw in toate variantele este un avion f.b. am obtinut mult mai multe victorii cu 109 decat cu el. De la rusi IAk-rilei Lagg-urile nu prea īmi plac pentru că au muniţia limitată. Vānătorii japonezi iau foc cum le ating adversarii (Mă īntreb dacă americanii ar fi avut un Hartman, Kojedub sau Bāzu ce prăpăd ar fi făcut cu bieţii samurai)
Distanţa optimă pt. lovit adversarul este cuprinsă īntre 150... 400 m depinzānd de puterea defoc pe care o ai. Astfel ai timpul necesar să degajezi.
Cu oricare avion dacă intri in vrie peste 1000 m se poate redresa scoţānd flapsurile la max. cirma ivers sensului de rotire si turatia la minim.
Rata de a fi doborit īn zbor de adversari (nu de a.a.) evoluānd cu cele trei zburatoare de mai sus 1/5 sau 6 misiuni.
Parcă e mai placut modelitul, cānd zbori virtual cei drept cu ce construiesti
Spor la toată lumea

#25 Useril este offline   electric 

• Membru senior
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 16 December 2006 - 07:40 PM

voi zburati in razboaie virtuale online, sau misiuni offline?

p.s. AI-ul din joc este bun, dar online, contra unei escadrile organizate de vanatori japonezi, poti sa zbori si cu la7 ca tot te doboara. fara sa ia foc :)

brewsterul este super avion. iar ca idee de lupta inegala, incearca Fiat G-50 contra yak1. contra multe yak1. o sa fie greu :whistle:

Aceasta postare a fost editata de electric: 16 December 2006 - 07:42 PM

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi