Din pacate/fericire IL-2 este un excelent simulator WWII. Nu ai prea multa avionica (nu ai pilot automat si nici nu zboara computerul de bord pentru tine).
Cam o data la doua sesiuni de joc crap sau pierd avionul din cauza ca ma ciocnesc de adversar. Trebuie sa recunosc ca de mult timp nu a mai reusit nimeni sa ma doboare dar nu reusesc sa ma dezvat de un obicei extrem de prost. Trag in adversar de la distanta foarte mica (aprox 30m) si de celel mai multe ori resturile avionului doborit ma rezolva si pe mine.
Dar senzatia e minunata.

Iti trebuie un Joystick cu Force-feedback altfel nu reusesti sa simti aeronava asa cum trebuie.
Habar nu am cum se zboara un Mig-21

Ki-84 (pentru puterea de foc extraordinara si motorul superb), La-7 (pentru manevrabilitatea iesita din comun) si P-39 Airacobra (pentru putere de foc si robustete) sunt favoritele mele.
Nu ai radare istete (ce se activeaza printr-o apasare de buton) nu ai sisteme de bruiere, nici de identificare (de destule ori am plecat la interceptie si m-am trezit ca urmaresc un coleg). Poti doar sa zbori si trebuie sa faci mai bine decit ceilalti.
Christian
Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 15 December 2006 - 03:38 PM