Forum Machete,Modelism,Hobby: TRUMPETER 2007 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

TRUMPETER 2007 Multe si aiuritoare noutati BRAILLISTE

#21 Useril este offline   FlyBoy 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1937
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 17 January 2007 - 09:44 AM

Frate DRAGOS....cum ai pus tu degetul pe rana !!!

Nu am comentarii la articol, deja se intrevede luminita... :whistle:

Multumesc frumos pentru link!!! Foarte util!! :angry:

#22 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 18 January 2007 - 01:46 AM

Am vrut sa spun (strict in ceea ce priveste vanzarile unei firme producatoare) ca vanzarea nu se face cu 20 de sclifositi la culori si nituri cum suntem noi astia de pe forum (care ne iubim si ne dam dreptate intre noi) ci cu 2000 de americani de 16 ani care si le vor lua (fara sa aiba habar in ce epoca au partzait din esapament) si le vor termina intr-o saptamana cel mult. Si daca le scapa sticluta de lipici pe o senila isi mai iau 2 kit-uri ca sa il refaca pe primul...

#23 Useril este offline   curec_christian 

• Membru senior
  • Postari: 606
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 18 January 2007 - 02:40 AM

Salut Wurger,

In mod evident mare parte dintre noi nu formam si nu suntem "potentialul client" al producatorilor de modele.
Tu esti unul dintre cei mai prolifici dintre noi si totusi nu te avinti la machete de 50-100 EUR.
Eu termin cam doua machete pe an - deci nici eu nu sunt un bun cumparator si sunt multi altii care intra in aceasta categorie. Daca mai pui si faptul ca am un "trusou" de numai 5-6 machete neincepute sunt chiar o catastrofa.

Oricum asta nu ma face mai putin (si nici mai mult) modelist ca ei. :lol: .

Dar producatorii ar tebui sa se respecte pe ei insisi - nu-i asa. :whistle: :angry: :lol:

Christian

Aceasta postare a fost editata de curec_christian: 18 January 2007 - 02:44 AM

#24 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 18 January 2007 - 07:35 AM

wurger, la Jan 18 2007, 01:46 AM, a spus:

Am vrut sa spun (strict in ceea ce priveste vanzarile unei firme producatoare) ca vanzarea nu se face cu 20 de sclifositi la culori si nituri cum suntem noi astia de pe forum (care ne iubim si ne dam dreptate intre noi) ci cu 2000 de americani de 16 ani care si le vor lua (fara sa aiba habar in ce epoca au partzait din esapament) si le vor termina intr-o saptamana cel mult. Si daca le scapa sticluta de lipici pe o senila isi mai iau 2 kit-uri ca sa il refaca pe primul...

Frate Wuerger, ai si n-ai dreptate ?! :-?
Nr. de "sclifositi" e mult mai mare. Poate pe la noi sunt doar vreo 20-40, ca suntem mai saraci si mai neorganizati. La ei unde in fiecare targusor este un nucleu de ipms si unde fiecare isi ia in serios hobby-ul (daca pe asta nu-l iei, atunci ce naiba iei in serios ?! :whistle: ) si e membru, macar "cititor" la vreun forum sau lista de discutii, sclifositii sunt numerosi.
Si inca ceva: chiar daca sclifositii au rata mica de finalizare, cumpara insa in draci kituri. Cu mult mai mult decat finalizeaza.
Si firmele producatoare stiu sigur acest aspect 8-)
Dupa cum vedeti, e loc sub soare pt. toata lumea.

#25 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12688
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 January 2007 - 09:35 AM

Si Wurger si Blue-Max au dreptate. Lui Christian i-as aminti de kit-colector, ala care cumpara, zice ca face, dar ramine cu zisul si cumparatul.Si cunosc citva, cu mine in frunte! :angry: . Wurger are dreptate cind spune ca 2000 de americani de 16 ani care si le vor lua (fara sa aiba habar in ce epoca au partzait din esapament) si le vor termina intr-o saptamana cel mult., baietii cumpara, monteaza si nu-si prea bat capul cu numaratul niturilor. A, ca mai tirziu se aleg dintre ei si citva sclifositi, e alta poveste!. Blue-Max zice si el bine: chiar daca sclifositii au rata mica de finalizare, cumpara insa in draci kituri
Treaba e ca: producatorii ar tebui sa se respecte pe ei insisi adica, daca tot fac un lucru, barem sa incerce sa-l faca bine.
Dar, cum in tot raul e si un bine ce modelism e ala in care nu pui un screci din stiren, sirma, tabla ori nu indesi nitel chit? Ca pina la urma asta-i frumusetea, nu sa lipesti si sa vopsesti niste bucati de plastic! :whistle:

#26 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 18 January 2007 - 09:56 AM

DRAGOS, la Jan 17 2007, 08:42 AM, a spus:

Hmmm... cam in spiritul ultimului "focusor de paie" aprins, oarecum pe langa topic, in acest topic... iata un FOARTE INTERESANT editorial:

http://modelingmadne...nseditorial.htm

Va invit sa-l cititi si sa reflectati un pic la el...
Si... sa-l si comentati, de aveti chef !
Nu de alta, dar vorbeste de lucruri, prea cunoscute...

Ca orice lucru, si acesta trebuie luat in context... Contextul fiind aici publicarea de catre Tom Cleaver pe acelasi site a unui review discutabil la P-51D 1/32 de la Dragon, si intreg 'scandalul' provocat pe forumurile de discutii pe tema asta.

As tinde sa spun ca articolasul se duce intr-una din extreme, si mi se pare ca are un scop ascuns in spate... Un soi de articol comandat, daca vreti :whistle:

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi