Forum Machete,Modelism,Hobby: Caut informatii despre "Model-1989 SPH" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Caut informatii despre "Model-1989 SPH" Sa-l ajutam pe SIMON BARNES, fratilor !

#1 Useril este offline   GRIZZLEA 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1496
  • Inregistrat: 02-August 05
  • Interests:The One True Scale.
    Scara 1:48.

Postat 19 January 2007 - 05:50 AM

In grupul de discutii Braille din Missing-lynx, SIMON BARNES (taticul lui "On The Way", cel mai grozav site dedicat Braillist), a pus o intrebare legata de un vehicol romanesc modern.
Aria lui de interes modelistic este in aceasta zona, cu predilectie spre materialul ex-sovietic si derivat.

Intrebarea lui suna asa:
- Il intereseaza un vehicol numit "Model-1989 SPH", care este bazat pe "Mli-84".
Zice ca are deja o idee despre subiect, in general, dar pentru proiectul lui modelistic in curs, il intereseaza in special CUM ARATA PUNTEA MOTORULUI.

Cum io-s TOTAL ANALFABET in acest subiect si habar nu am despre ce-i vorba, fac apel la voi fratilor, sa-i dam o mana de ajutor !
Sunt convins ca cineva dintre voi, are raspunsul potrivit pentru Simon.
M-as bucura sa-l putem ajuta, asa cum si el ajuta miscarea braillista de pe tot gogoloiul, prin insasi existenta minunatului site pe care-l pastoreste, "On The Way" !

Linkul direct spre topicul din ML, este acesta:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...rom+Romania+---

Am sa pun acolo un link direct spre acest topic, asa ca daca doriti, puteti sa-i raspundeti in engleza, DIRECT AICI ! Daca nu, am sa-i traduc io (cu full-credit pentru voi, bineinteles !), dar pentru a vedea fotografiile pe care sper sa le postati, am sa-l directionez TOT AICI !

VA MULTUMESC si sper din tot sufletul sa puteti rezolva aceasta problema !

Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 19 January 2007 - 06:16 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi