pina in Russia.
Fiat 666
Postat 01 March 2007 - 12:14 PM
Aici, pe post de transportor de cai.
Alte utilizari : pompieri, atelier, radio si chiar varianta blindata.
Privind dotarea armatei romane - exista o carte editata de Muzeul Militar cu tot ce a existat, ca vehicul, in timpul WW 2. DPDV oficial. Neoficial, capturat, imprumutat, dat in folosinta - stiu doar de AB 41 sau 43 date de germani.
Avind in vedere ca si armata romana era dotata cu cai, este posibil ca asemenea camioane sa fi existat in dotare.
Alte utilizari : pompieri, atelier, radio si chiar varianta blindata.
Privind dotarea armatei romane - exista o carte editata de Muzeul Militar cu tot ce a existat, ca vehicul, in timpul WW 2. DPDV oficial. Neoficial, capturat, imprumutat, dat in folosinta - stiu doar de AB 41 sau 43 date de germani.
Avind in vedere ca si armata romana era dotata cu cai, este posibil ca asemenea camioane sa fi existat in dotare.
Postat 01 March 2007 - 08:08 PM
Multumesc SM de info. Cu voia dvs ,cer raspuns la citeva intrebari : Din cite am inteles a existat o varianta blindata si pentru 666 .Are cineva documente ;foto ale acelei variante? Cunoaste cineva istoria acestor variante (cite bucati produse unde,in ce lupte au fost utilizate )? Au existat si variante de camioane Fiat (626 ,666 )cu tunuri ambarcate (flak ,altilerie )? Si inca o intrebare : a existat si o varianta autobus ( folosit de armata) a Fiaturilor 626 , 666? (foto?).