[QUOTE]Multumita discutiei "aprinse" legata de topicul .....[/QUOTE]
Si cata informatie era acolo..

. 008 versiune de comandat...cu 3 antene...inclusiv cea de pe turela in partea opusa fata de cea facuta de tine cu mula truda,..

. Cred, ca daca imparteai cu noi ceva etape din constructie, puteam corecta mai mult de atat.. Si ma zic ca mai bine ma opresc din carcotit aici si ca adevarta valoare sta in modul de realizare si in maiestria pensulei cu care in mod clar ne-ai uimit! Ambele modele sunt realizate in mod deosebit. Bravo si la mai multe!!! :hammer:
[QUOTE]Asta da curaj, sa faci un "camuflaj ambuscada", din pensula.. [/QUOTE]
Mai corect de atat nu cred ca se putea. Din foto pe care le am se vede clar ca aecel camuflaj este facut din linii si puncte bine definite ( fara urme de gazare pe margini), ceea ce ma face sa sustin ca si 008 original (cifre verzi cu margini albe) era vopsit la pensula...
Nu inteleg insa

de ce deasupra rotilor in prima poza nu se vede senila?? Nu ai pus acea bucata, sunt prea putine in kit...???
[/QUOTE]implicat in luptele din Ardeni [QUOTE] de acel 008 singurul lucru care-l stiu este ca a participat la opertiunea " Wacht am Rhein" = De garda pe Rin, 13.12.1944. Nu stiu sa fi fost 008 "rosu" in ardeni...