dany, la Mar 15 2007, 02:41 PM, a spus:
Si ,daca tot iti place sa construiesti machete de avioane , de ce sa nu dai o fuga pina la aerodrom ( daca ai aeroclub in localitate ) , pentru a vedea cum arata un avion sau planor in realitate ...

. Daca te hotarasti sa faci asta (-si eu m-as bucura foarte daca ai face-o ;desi poate inca nu a inceput zborul) , alege-ti o dupamiaza frumoasa , sa nu fie terenul prea moale ;ai grija la circulatia din zona si sa nu mergi direct pe mijlocul terenului de zbor ci pe marginea(laturile) acestuia . Si apoi vin-o si spune-ne cum "o fo".
Aseara, cand am citit postul lui crios,am simtit ca-mi dau lacrimile,asa de tare m-a miscat postul.
Pai,inainte sa zic ce vreau sa zic,trebuie sa va spun ceva creepy: Ieri,in jurul orei 1 PM, au trecut la interval de vreo 5 minute mai multe avioane care,dupa cum am vazut,erau militare( am presupus ca de la trupele NATO,un Hercules sau ceva de genu`,oricum era cvadrimotor sau bimotor,nu l-am vazut dintr-un unghi bun.).Problema e ca de obicei avioanele nu prea zboara pe deasupra orasului,si cand zboara,nu zboara la asa altitudine mica.(daca aveti Google Earth cautati Satu Mare si mergeti in jos catre S-S-E si o sa gasiti pista de zbor ,care e enorma.)
Bun,sa revin la subiect.
Mie imi place sa merg la aerodrom,dar inauntru nu pot intra,deoarece pista aerodromului este si pista de decolare/aterizare de la aeroport,si accesul e interzis.Plus ca de acasa de la mine pana la aerodrom sunt vreo 10 km,si e drum european pana acolo

(deci pana la 14 ani nu pot curcula pe drumurile publice cu bicicleta)Este cineva cu un ULM aici,dar zboara din Craciun in Pasti,si oricum nici nu zboara bine

Am avzut intr-un liceu(nu ma intrebati cu ce ocazie) ceva afis ca Aeroclubul Satu-Mare le ofera sansa tinerilor intre 16-23 ani sa faca planorism si parasutism GRATIS!!! Deci am o sansa oarecare mai incolo....
Am vazut eu planoare si avioane,intotdeauna trec pe deasupra casei bunicii mele(ba chiar odata unul a aterizat pe pasunea de langa sat si m0am dus sa "investighez")si ma atrag foarte mult,doar ca oamenii cred ca e ridicol ca cineva la o varsta frageda ca a mea sa fie interesat de aviatie si ma iau in ras.
Si apropo,scuzati-mi maniera de a scrie cu chestii de genul "o fo",dar asa m-am obisnuit sa vorbesc si sa scriu.
@ Baccilu: Uite cui ii e ciuda...
Si @ Bazu: La mine,modelismul nu este ceva temporar.M-am "imbolnavit" si gata,ce mai!

@ Robotzel: Cat costa un abonament? ca eu mai iau o revista in fiecare luna si aia nu e prea ieftina.
Aceasta postare a fost editata de Messerschmitt: 16 March 2007 - 08:41 AM