Probabil ca ,fiecare,la inceputul "carierei modelistice",a avut ceva modele,surse inspiratie de pe net,nazuind, in timp, sa realizeze asa ceva...Sunt convins ca fiecare incearca sa-si realizeze si perfectioneze "operele" in fctie de idealul initial,muncind mai mult sau mai putin la aceasta...Probabil ca toti au fost mai mult sau mai putin incantati de primele lor modele,unii multumiti,iar altii complet dezamagiti[cum a fost cazul meu].Oricum ar fi fost,faptul ca au continuat sa mai "incerce"[tot cazul meu],e ceva...Si aici vreau sa spun,ca pt acest simplu fapt ,oricine ,cu cea mai oribila ,prost montata si urat "zugravita" macheta,merita toata lauda si stima...bineinteles cu conditia sa aiba curajul s-o posteze

.Zic "curaj",fiindca intr-adevar e nevoie-probabil uneori din cauza misto-urilor...sunt convins ca foarte multi sunt de acord cu mine.In final nu mai conteaza,ne adunam aici, pe acest forum,tocmai pt a invata cat mai multe unii de la altii si ... eventual a ne ajuta reciproc.
Dar,si sa ma scuzati ca am deviat putin da la ideea initiala,sa revenim la cele "modelistice".Propun sa posteze fiecare imagini cu modelele lui de "referinta",sau, cu alte cuvinte,ce place si unde vrea sa ajunga fiecare...Daca va plictisesc sau sictiresc cu acest topic,imi cer scuze si rog admin-ul sa-l inchida...
Deocamdata am sa incep eu:
...Revell-ul l-am lasat la urma ,nu cred ca am vreo sansa sa realizez asa ceva...
Succes tuturor!
Dani