Salut,
Incerc sa postez mai multe articole, si m-am lovit de cateva probleme. Cand postez textul, se pare ca nu preia si formatul literelor, iar il locul lor apar codurile html aferente formatarii originale. Se poate rezolva, pentru a nu mai ruga administratorii sa le ia la mina sa le rezolve ei?
A doua problema apare atunci cand vreau sa inserez poze in articole. fereastra care apare este mica si nu permite accesul la toate pozele, si nici nu are optiunea de scrol. Stie cineva din ce cauza?
Pagina 1 din 1
Probleme la Postari
Postat 27 December 2004 - 03:28 PM
cartula, la Dec 27 2004, 03:05 PM, a spus:
2. Stiu de problema cu fereastra cu imagini, cand o sa am un pic de timp liber o sa o rezolv.
Pana se rezolva puteti trimete articolele pe adrasa mea "cristi@cristimarin.ro"
cu indicatia ce poze sunt din galerie si locul unde doriti sa fie introduse in text.
Ca o observatie suplimentara - eu nu am avut dimineata nici un fel de probleme la introducerea pozelor in text din editorul site-ului.
Bafta!
PS: Nu e nici o suparare din partea mea sa ajut daca pot face asta.
Postat 10 February 2005 - 08:49 AM
Maverick,
tu nu ai cum sa-l muti si nici sa-l stergi.
Anunti unul dintre administratori/moderatori despre mutare (stergere cand este cazul) si administratorul/moderatorul va face acest lucru
Bafta!
PS. Intre timp am rezolvat problema ta. Daca mai sunt si altele te rog sa ne anunti.
tu nu ai cum sa-l muti si nici sa-l stergi.
Anunti unul dintre administratori/moderatori despre mutare (stergere cand este cazul) si administratorul/moderatorul va face acest lucru

Bafta!
PS. Intre timp am rezolvat problema ta. Daca mai sunt si altele te rog sa ne anunti.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1