Aceasta postare a fost editata de cristi: 02 October 2007 - 05:34 PM
Aerograf - Anatomy of ...... Sfaturi tehnice
Postat 02 October 2007 - 05:33 PM
ah si vreau sa va intreb , ca inca nu am inceput sa vopsesc cu vopsea din cauza scolii si a orarului nu prea am mai avut timp de lucrat
:cry: , dar as vrea sa-mi vopsesc T-ul ,pe care il folosesc la cursurile de arhitectura si vroiam sa va intreb daca pot vopsi cu email-ul de la Kober pe el , e din lemn si deja i-am dat 2 straturi de vopsea auto mata, la spray, si pot da pe deasupra ei?
Postat 02 October 2007 - 07:08 PM
Mersi Crios! Gata am notat!
Poti, dar trebuie s-l "tratezi" nitel altfel i se scoala....fibrele!
. Stai, vad ca ai dat deja cu vopsea pe el
. Atunci slefuieste-l cu jmirghel fin, transformind astfel vopseaua veche intr-un fel de grund. Apoi il poti vopsi fara grija!
Poti, dar trebuie s-l "tratezi" nitel altfel i se scoala....fibrele!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 02 October 2007 - 07:09 PM
Postat 02 October 2007 - 08:10 PM
aha, nu ca eu doar vreau sa scriu ceva pe el, nu-l vopsesc tot , doar o sigla, si sa fac niste "freehand" pe el ....
ma iertati daca pun multe intrebari, dar nah , tin la aerograf, si vreau sa fac ceva bun o singura data nu ceva prost de mai multe ori pana iese ceva bun
ma iertati daca pun multe intrebari, dar nah , tin la aerograf, si vreau sa fac ceva bun o singura data nu ceva prost de mai multe ori pana iese ceva bun
Aceasta postare a fost editata de cristi: 02 October 2007 - 08:31 PM
Postat 05 October 2007 - 05:58 PM
si ca lac , pot folosi lac la spray?
si stiti cumva daca astia d ela duplicolor au lacuri transparente?
P.S.
si....
mai bagati-ma si pe mine in seama cateodata , ca-s mic...... :cry: :cry:
si stiti cumva daca astia d ela duplicolor au lacuri transparente?
P.S.
si....
Aceasta postare a fost editata de cristi: 05 October 2007 - 06:00 PM
Postat 05 October 2007 - 07:39 PM
Iti recomand lacurile auto Sinto. Gasesti mate, semimate si lucioase.
Atentie cind dai direct din doza:distanta intre doza si obiect sa fie cam 40 - 50 cm, dai in serii scurte, incepi sa pulverizezi inainte de a fi deasupra obiectului, lacul sa nu balteasca!
Atentie cind dai direct din doza:distanta intre doza si obiect sa fie cam 40 - 50 cm, dai in serii scurte, incepi sa pulverizezi inainte de a fi deasupra obiectului, lacul sa nu balteasca!

Ajutor

Sus